A kiss from Zone 03

500 333 Your-Antwerp
Zone03

Jouw gids voor Antwerpen

Your Premium Store

nieuw Kleding, Accessoires, Boeken

Your Premium Store

© Greetje Van Buggenhout
Kenmerken
Openingsuren
ma gesloten
di van 10:00 tot 18:30
wo van 10:00 tot 18:30
do van 10:00 tot 18:30
vr van 10:00 tot 18:30
za van 10:00 tot 18:30
zo van 13:00 tot 18:30

Over Your Premium Store

alles erop en eraan

Als we aan het einde van ons loon alweer een stukje maand overhouden, heeft dat veel te maken met de onlangs geopende Your Premium Store. De shop is het nieuwste project van Jorrit Baars, ooit bezieler van concept store Clinic en dus een garantie op een bijzonder hoge hipheidsfactor. Het leuke is dat je hiervoor niet noodzakelijk veel geld neertelt, want naast stukken uit de hogere moderegionen (Vivienne Westwood Anglomania, Patrizia Pepe, Marc Jacobs, MM6, Raf by Raf Simons) kan je hier fijne, betaalbare dingen vinden van merken als Sessun, Rules by Mary en Twin-Set. Ook qua jeans toont de winkel zich bekend met de nieuwigheden, met onder meer A.G. Adriano Goldschmied, J Brand en Levi’s Made and Crafted in de rekken.
Niet alleen op kledingvlak heeft Your Premium Store unieke stuks: zo kan je er de parfums van Le Labo vinden die ter plekke gemaakt worden, snuisteren tussen de mode- en fotografieboeken, hippe plaatjes kiezen, verloren lopen tussen schoenen, tassen en polshorloges of – waarom niet – een handgemaakte Italiaanse fiets kopen. En omdat zoveel taart een kers nodig heeft, herbergt Your Premium Store een eigen kapsalon, waar je haar geknipt en gestyled wordt, zelfs op zondag. Een welgemeende: ‘wauw’.

woord Tinnie Brant
(7/04/2010)
  • 0