Dezvoltat de Pure Concept, o firmă elvețiană de design-creator specializată în proprietăți de lux, Chalet Brickell se bucură de luxul unui cadru uimitor în inima stațiunilor de schi franceze Megève..

 

Această cabană excepțională, situată la poalele muntelui, cu casa sa de oaspeți, se îmbină perfect cu orașul mic. Oferă sobrietatea bogată a materialelor nobile, subtilitatea combinațiilor elegante și un spațiu superb funcțional. Fiecare accesoriu are rolul său de jucat: o gură de culoare, o strălucire de lumină, covoare personalizate, motive unice. În spatele acestei modernități șic se află o simplitate cu adevărat autentică.

Brickell este orientat spre sud, permițându-i să se scufunde la soare toată ziua și are vederi de neuitat la munte. Oferă atât un refugiu, cât și scene de sărbătoare a ochilor.

Terasa din tec, pe fundalul zăpezii, este locul perfect pentru relaxare la soare. Albul setează tonul interior-exterior și oferă un confort cald unei zone de relaxare în aer liber. Șezlongurile personalizate, pentru momente de agrement, adoptă un aspect de șezlong cu detalii de înaltă calitate în stil iaht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizați site-ul web