Construită din beton, sticlă și oțel inoxidabil, această extraordinară reședință californiană este situată la 9909 Beverly Grove, în Los Angeles, California. De fiecare dată când te uiți la această casă de 7.500 de metri pătrați, vei avea un sentiment copleșitor de modernism și libertate.

Construită ca o casă privată robustă, are căi navigabile iluminate uimitoare, pereți din mahon și pardoseli din piatră bazaltică. O scară interioară face legătura grațioasă cu toate etajele casei, chiar până la piscina de pe acoperiș, unde vă puteți bucura de o panoramă neobstrucționată de 360 ​​de grade din Los Angeles și Oceanul Pacific. Funcții mai menționabile construiesc o imagine mai puternică a reședinței: o bucătărie gastronomică de bucătărie de vârf vă oferă mâncăruri la etajul al doilea, un dormitor principal cu uși de sticlă personalizate și o punte privată vă vor asigura odihna, în timp ce spa-ul baia cu aburi se spală în orice zi grea.

Aruncați o privire la fotografii și aveți grijă la detalii fantastice, deoarece această reședință vă poate inspira să visați și să construiți. De vânzare aici, reședinței îi lipsește un singur lucru: părerea dvs. despre locul în care v-ați simți mai confortabil dacă aceasta ar fi casa voastră.