Pe 22 septembrie 1994 "Prieteni" a avut premiera la NBC și una din America'S-au născut sitcom-urile preferate. Timp de zece sezoane, prietenii Rachel Green (interpretată de Jennifer Aniston), Monica Geller (interpretată de Courtney Cox), Phoebe Buffay (interpretată de Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (interpretată de Matt LeBlanc), Chandler Bing (interpretată de Matthew Perry) și Ross Geller (interpretat de David Schwimmer) are experiențe zilnice. Pe parcursul spectacolului, personajele trec prin schimbări de locuri de muncă, noi relații, despărțiri și transformări personale, permițând publicului să se simtă conectat la călătoria lor.

La fel ca multe sitcom-uri ale timpului său, "Prieteni" este cunoscut pentru glumele sale din interior și pentru căptușeala care poate fi citată. Unul dintre preferatele noastre s-a întâmplat în timpul episodului opt al sezonului 5 ("Cel cu Flashback-urile de Ziua Recunoștinței"), unde Monica își pune curcanul de Ziua Recunoștinței pe cap și merge peste hol unde Chandler îi spune că o iubește pentru prima dată. O altă referință populară din "Prieteni" este "Pivot!" din episodul 16 din sezonul 5 ("Cel cu polițistul). În acest episod, Ross primește o canapea nouă și, în loc să plătească pentru serviciul de livrare, încearcă să o ducă pe scări cu ajutorul lui Rachel și Chandler. În timpul scenei acum iconice, trio-ul șerpuiește în colțuri cu Ross strigând "Pivot!" de cateva ori.

Dacă iubești aceste momente din "Prieteni" și seria în ansamblu, apoi tu'Îmi vor plăcea aceste tatuaje. Aceste tatuaje sunt de la artiști talentați din întreaga lume și adevărate "Prieteni" iubitorii vor înțelege fiecare referință. Aruncați o privire la aceste tatuaje din galeria de mai jos și anunțați-ne preferatele "Prieteni" momente în secțiunea de comentarii de pe social media.