Noi'Am ajuns în iunie și știi ce înseamnă asta? Luna mândriei! În fiecare an, milioane de oameni din întreaga lume celebrează dragostea și onorează activiștii care au luptat timp de decenii pentru a obține egalitate. Cu toate acestea, deși mândria este adesea o sărbătoare plină de festivități și bucurie, ea'De asemenea, este o mișcare de luptă împotriva discriminării și violenței care afectează comunitatea ciudată până în prezent.

Iunie a fost aleasă ca lună a mândriei pentru a comemora revoltele din zidurile de piatră din 1969, care au dus la mișcarea de eliberare a homosexualilor din toate Statele Unite. În iunie 1970, au avut loc primele marșuri de mândrie homosexuală în marile orașe americane și în 2019, cel mai mare eveniment de mândrie din istoria lumii va avea loc pentru a onora aniversarea a cincizeci de ani de la Stone Wall.

Și pentru cei care'Încercați să sărbătoriți identitățile lor ciudate cu o declarație îndrăzneață luna aceasta, de ce să nu considerați un tatuaj aprobat de mândrie? Aruncați o privire la 21 de tatuaje care sărbătoresc comunitatea LGBT și spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste în secțiunea de comentarii.

Drag Queens

Iubire de femeie

Trans Pride

Pictograme LGBT

Peste curcubeu

Simbolul egalității

Iubire Gay