Consorțiul Unicode a aprobat lista finală de emoji pentru 2019. Acesta include un total de 230 de emoji noi care vin pe platformele majore pentru noul an.

emojipedia-cronologie-2014-2019

Această a șasea actualizare majoră a emoji-urilor, începând cu 2014, este extrem de importantă, deoarece a inclus suport pentru mai multe tonuri ale pielii, o mai mare reprezentare a genului la locul de muncă, precum și implicarea cuplurilor care includ sex și a persoanelor cu diverse dizabilități..

În timp ce adăugirile includ vafe, cercuri și pătrate noi colorate și leneși, emojisurile mult mai anticipate sunt cele care vor fi utilizate contrar scopului său inițial.

tatuaje emoji, idei de tatuaje, idei de tatuaje emoji, noi emoji, actualizare emoji 2019, ciupire emoji, emoji vinete, nouă listă emoji, nouă listă emoji 2019, Apple, emoji Apple, emoji android, The Unicode Consortium, cerneală mag

Picătura de sânge, deși este destinată donării de sânge, va fi folosită cel mai probabil pentru a-i avertiza pe prieteni și îndrăgostiți atunci când este perioada unei luni a doamnei. Dacă mersul pe valul roșu nu a fost suficient de rău pentru ei, asigurați-vă că fotografiile dvs. de pula nu sunt nesolicitate sau că ar putea să o urmeze cu mâna ciupită &# x1F346;.

tatuaje emoji, idei de tatuaje, idei de tatuaje emoji, emoji noi, actualizare emoji 2019, ciupire emoji, emoji vinete, listă nouă emoji, listă nouă emoji 2019, Apple, emoji Apple, emoji android, Consorțiul Unicode, mag cerneală

Sau mai rău, fața căscată.

Din fericire, aceste emoji noi vor inspira în curând noi tatuaje emoji. Ce emojis sunteți cel mai încântat să folosiți? Împărtășiți-vă tatuajele emoji cu noi pe această poveste în secțiunea de comentarii de pe Facebook.