Eu'Voi ieși și o voi spune. Cine a descoperit ciocolata merită o statuie, iar eu'Vorbesc despre o statuie mare. Acum, știu că va fi greu de urmărit, dar eu'Mi-ar plăcea ca cineva să intre pe el.

Ciocolata se face prin prăjirea și măcinarea semințelor de cacao, care sunt cultivate în mod obișnuit în Mesoamerica și Africa de Vest. Majoritatea ciocolatei de care ne bucurăm astăzi este ciocolata dulce, care este făcută cu o combinație de solide de cacao, unt de cacao și, cel mai important, zahăr. Ciocolata cu lapte se face adăugând lapte praf sau lapte condensat la amestec, în timp ce ciocolata albă nu'nu conține substanțe solide din cacao.

Ciocolata se găsește în multe dintre dulciurile noastre preferate, de la fursecuri la bomboane la prăjituri până la înghețată – chiar și băuturile cu cafea pot include ciocolată. Consumul de ciocolată este asociat cu multe sărbători occidentale, în special cu Valentine'Ziua, Paștele, Halloweenul și Hanuka. Și un dependent de ciocolată este cunoscut sub numele de Chocoholic.

În cinstea moștenirii bogate și delicioase a ciocolatei, aruncați o privire la 30 dintre tatuajele noastre preferate inspirate de această delicioasă delicatese. Apoi, anunțați-ne modul preferat de a consuma ciocolată în secțiunea de comentarii de pe social media.