În 1991, artistul și scriitorul Naoko Takeuchi a creat manga "Sailor Moon." Și doar un an mai târziu, în 1992, a fost adaptat de Toei Company în anime-urile cunoscute și iubite de milioane de oameni din întreaga lume. "Sailor Moon" urmează o școală obișnuită pe nume Usagi Tsukino care află că ea's Sailor Moon – un Guardian de marinar intergalactic care'Este destinat să salveze lumea de forțele malefice. Tsukino află despre această viață care schimbă informații de la Luna, o pisică neagră vorbitoare care îi dă o Broșă de Transformare care îi permite să se transforme în Sailor Moon. Pe măsură ce Tsukino începe să lupte împotriva crimelor, ea începe să se întâlnească cu alți marinari gardieni începând cu Sailor Mercury, Sailor Mars, Sailor Jupiter și Sailor Venus, care se reunesc pentru a forma o echipă de luptă împotriva criminalității..

Seria anime a durat din 1992 până în 1997 și a lansat mai multe filme de animație, inclusiv "Sailor Moon R: Filmul" în 1993, "Sailor Moon S: Filmul" în 1994 și "Sailor Moon SuperS: Filmul" în 1995. Takeuchi și Toei au creat un serial de televiziune live action "Pretty Guardian Sailor Moon" în 2003, cu toate acestea, spre deosebire de anime, acest spectacol nu a făcut-o'Nu am un impact internațional și am obținut doar un sezon. În 2014, "Sailor Moon" a fost repornit cu "Sailor Moon Crystal," care a fost o actualizare imensă în animație și a rămas mai aproape de materialul sursă original. "Sailor Moon Crystal" a alergat trei sezoane, acoperind seria în trei părți: "Regatul întunecat," "Lună neagră" și "Death Busters." "Sailor Moon Crystal" urmează să aibă o serie de filme de animație intitulată "Pretty Guardian Sailor Moon Eternal, difuzat în 2021. Prima parte se așteaptă să cadă pe 8 ianuarie, iar partea a doua va fi lansată pe 11 februarie. Această serie de film marchează 30 de ani de la lansarea manga originalei.

În cinstea moștenirii de aproape 30 de ani a "Sailor Moon," aruncați o privire la unele dintre tatuajele noastre preferate inspirate de acest anime.