Sushi este unul dintre cele mai iubite alimente din întreaga lume, în special în Japonia, de unde a provenit. Sushi a fost creat pentru a conserva peștele în siguranță folosind orez fermentat și cuvântul sushi înseamnă "degustare acru." În timpul Japoniei'În perioada Muromachi, oțetul a fost adăugat la orez pentru a adăuga gustul acru și a crește longevitatea generală a vasului. Apoi, în perioada Edo, peștele proaspăt a început să fie servit peste oțet de orez și nori – dând naștere sushiului pe care îl cunoaștem și îl iubim astăzi.

Există multe tipuri diferite de sushi, care depind de modul de preparare a vasului și de ingredientele sale. Și pe măsură ce globalizarea a crescut, mulți din lumea occidentală și-au pus propriul efect pe sushi. De exemplu, utilizarea somonului în sushi a fost introdusă pentru prima dată de un om de afaceri norvegian în anii 1980. Gusturile occidentale au avut, de asemenea, o mână în dezvoltarea tipurilor de sushi non-tradiționale, inclusiv ruloul din California, ruloul curcubeu, ruloul hawaiian și burrito-ul sushi.

În cinstea popularității globale a sushi-ului, noi'Am organizat peste 30 de tatuaje senzaționale de sushi de la artiști talentați din întreaga lume. La fel ca sushi, aceste tatuaje sunt diverse în stil și subiect – acolo'Este practic un design pentru toată lumea! Aruncați o privire la delicioasele și încântătoarele tatuaje de sushi din galeria de mai jos și spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste în secțiunea de comentarii de pe social media.