Deși am fost cu siguranță o fată Disney Channel în creștere, "Rugrats" a fost unul dintre emisiunile mele preferate de urmărit. "Rugrats" a avut premiera în 1991 și a fost unul dintre primele desene animate care au avut premiera pe Nickelodeon. Spectacolul urmărește experiențele de zi cu zi ale unui grup de copii mici și numeroasele lor aventuri imaginative.

Liderul copiilor mici este Tommy Pickles (exprimat de E.G. Daily), un copil de un an care'De multe ori este văzut purtând un tricou albastru și un scutec, acesta din urmă îl folosește pentru a depozita articole precum șurubelnița sa. El'Este cunoscut în întreaga serie ca fiind curajos și aventuros. Totuși, Tommy este singurul copil pentru multe sezoane ale spectacolului, în timpul anului 1998 "Filmul Rugrats," se naște fratele său Dil (exprimat de Tara Strong).

Tommy Pickles' cel mai bun prieten de-a lungul spectacolului este Chuckie Finster Jr. (cu vocea lui Christine Cavanaugh și Nancy Cartwright), care'Este cunoscut pentru că este neîndemânatic, timid și timid. Chuckie are doi ani, are părul roșu sălbatic și ochelari mov. În primele sezoane ale spectacolului el'Este singurul copil al tatălui său Chas Finster, dar în film "Rugrats în Paris: filmul," Chuckie primește o mama vitregă Kira și o sora vitregă pe nume Kimi.

Phil și Lil (cu vocea lui Kathie Soucie) sunt Tommy Pickles' vecini. ei'sunt gemeni fraterni care poartă ținute asortate și sunt cunoscuți pentru dragostea lor de a mânca murdărie, de a se juca cu bug-uri și de a se certa între ei.

Unul dintre spectacole'Antagoniștii sunt Angelica Pickles (cu vocea lui Cheryl Chase), Tommy Pickles' văr mai mare. Ea își alege frecvent copiii mici și este cunoscută pentru că transportă păpușa ei preferată, Cynthia. Angelica' merge de multe ori cap la cap cu Tommy'Vecina lui, Susie Carmichael (exprimată de Cree Summer), care se ridică pentru copiii mici.

Seria originală a durat nouă sezoane, încheindu-se în 2004. Au existat, de asemenea, multe filme care sunt canon în serie, inclusiv 1998's "Filmul Rugrats," 2000's "Rugrats în Paris: filmul," și 2003's "Rugrats Go Wild," care a fost un crossover cu "The Thornberrys." O serie spin-off, "Totul a crescut!" a avut premiera în 2003 și a arătat personajele ca adolescenți. Acest spectacol s-a desfășurat timp de cinci sezoane și a readus distribuția vocală originală. Un remake CGI al seriei originale difuzat în mai 2021 pe Paramount + și a prezentat povestea unui public complet nou.

In onoarea "Rugrats" din trecut, prezent și viitor, aruncați o privire la 50 dintre tatuajele noastre preferate de la artiști talentați din întreaga lume. Atunci anunțați-ne preferatul "Rugrats" personaj în secțiunea de comentarii de pe social media.