In timp ce acolo'Cu siguranță nu este nimic în neregulă cu o cerere tradițională de căsătorie, în zilele noastre mulți bărbați și femei optează pentru metode creative de a pune întrebarea. Și pentru luptătorul profesionist MMA Vince Murdock, a ales să propună cu un tatuaj permanent.

Captură de ecran 03.05.2019 la 11.37.07 AM

Murdock a primit întrebarea: 'Te vei căsători cu mine?' tatuat pe genunchi în mai 2018, cu toate acestea, a reușit să-l ascundă timp de patru luni șocante până când a coborât pe un genunchi în septembrie.

Pe 30 septembrie 2018, Murdock și-a dus iubita într-o excursie în El Dorado și, după aproximativ 30 de minute, a ales locul perfect pentru a pune întrebarea. El'a pregătit un discurs și, după ce și-a mărturisit dragostea, i-a spus prietenei sale să-și smulgă o bucată de bandă de pe genunchi pentru a dezvălui tatuajul.

La două săptămâni după ce soția lui a fost acceptată propunerea, perechea a vizitat un tatuator și a încheiat afacerea cu un roșu 'X' în caseta da. Perechea intenționează să se căsătorească în vara anului 2020 și ei'Voi prețui întotdeauna această propunere sentimentală și originală.

Captură de ecran 2019-05-03 la 11.37.17 AM

Ce părere aveți despre această propunere inteligentă? Ați putea să ascundeți un tatuaj față de celălalt semnificativ timp de patru luni? Spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste în secțiunea de comentarii.