Mulți dintre noi suntem în carantină de cel puțin o lună în acest moment, dacă nu chiar mai mult. Și pentru unii, ei'te străduiești să faci față fără servicii neesențiale, cum ar fi tăierea părului și colorarea. Un lucru care va ieși cu siguranță din carantină pentru mulți oameni este rădăcinile și vârfurile despicate după ce nu merg la un salon de coafură săptămâni, poate luni. Săptămâna aceasta, companie media NowThis Politics a intervievat o femeie care protestează împotriva carantinei din Michigan și ea și-a arătat rădăcinile cenușii la cameră. Utilizatorul TikTok @rebabeba și-a asumat să facă o investigație, determinând că această femeie nu are'Nu și-a făcut părul colorat din cel puțin octombrie.

În timp ce în majoritatea statelor aceasta'Încă nu este posibil să faci o întâlnire cu părul și mulți dintre noi nu'Nu ne simțim încrezători în abilitățile noastre de a ne oferi un job de vopsire acasă, există o soluție simplă. Și asta'Pentru a face pasul, apuca aparatul de ras și îmbrățișa aspectul frumos chel.

Înainte să mă spui nebun, ascultă-mă. Sigur, asta'Este o schimbare destul de drastică, cu toate acestea, există o mulțime de femei uimitoare care se clatină cu aspectul rasului chiar acum. La naiba, mulți dintre ei sunt, de asemenea, prunci tatuate. daca tu'nu sunteți convins, aruncați o privire asupra unora dintre cele mai frumoase femei tatuate care se balansează abia cu păr în galeria de mai jos, apoi anunțați-ne dacă'Vă gândiți la aspectul dvs. în secțiunea de comentarii de pe social media.

Emily Boring

Victoria Campbell

Caroline Miner Smith

TJ

Cigno

Jay Lynn

Leigh Raven

Grehova

Crin

Sierhaus

Solida