Născut și crescut în Republica Dominicană, tatuator și coproprietar al No Idols Tattoo din New York, Jon Mesa, a trecut prin multe ore sub ac, precum și cu laserul. Mesa și-a scos toate primele tatuaje pe brațul drept înainte de a-și începe a doua mânecă. De asemenea, a eliminat ilustrațiile din partea dreaptă a gâtului, precum și un balaur pe burtă. Acest dragon a fost acoperit de un alt dragon, tatuat de Seth Wood. Prietenul apropiat și colegul de tatuaje evidențiat Alisha Gory poartă multe piese de Mesa.

În timp ce Mesa are o clientelă de vedete A-List, inclusiv Pete Davidson, primul tatuaj al vârstei de 36 de ani avea 18 ani, al unui războinic care susținea sabia cu un înger în spate, a fost ales dintr-o carte de tatuaje pentru că era în intervalul său de preț. Acum tatuând de peste 10 ani, Mesa știe ce să caute pentru o muncă de calitate. „Cu primele mele tatuaje am intrat literalmente într-un magazin fără să știu nimic”, a spus Mesa. „Am învățat să încerc să mă tatuez de oameni a căror artă m-a inspirat să fiu fie un artist mai bun, fie un tatuator tehnic mai bun”. El adaugă: „După ce mă angajez să fiu tatuat de cineva, îi dau destul de mult control deplin asupra tatuajului, cu excepția cazului în care aleg să-mi ceară părerea cu privire la orice decizie cu privire la tatuaj. Vreau să fie entuziasmați și să se concentreze asupra piesei. ”

Deși nu a existat niciun tatuaj care să-i fi provocat dependența de tatuaj, Mesa notează că prima sa convenție de tatuaj este ceea ce l-a făcut. El spune că văzând oameni puternic tatuați l-a făcut să vrea să facă mai multe tatuaje..

„Nu mă consider un colecționar, mă consider doar o persoană puternic tatuată și majoritatea corpului meu a fost realizat de câțiva artiști pentru că îmi plac tatuajele mari”, a spus Mesa. „Îmi place să fac tatuaje pentru că îmi place felul în care arată, de fapt sunt aproape în afara camerei. Să mă tatuez este ceva ce fac pentru mine aproape ca îngrijirea de sine. ”

Colecția sa de tatuaje, pe care o descrie ca „imagini îndrăznețe și lizibile pentru tatuaje”, a fost tatuată de peste 20 de artiști, printre care Paul Acker, Big Steve, Justin Hartman și Bang Bang. Trandafirul de pe mâna stângă a fost tatuat de Mesa.

Unul dintre tatuajele preferate de Mesa din pânza sa personală este mâneca dreaptă a lui Chris Odonell. „Este un tigru care luptă împotriva unui șarpe cu flori de cireș pe care l-am obținut după ce am lăsat totul pe brațul acela”, a spus el. „În ziua în care am început acest braț, m-am simțit ca un om nou”.