daca tu'nu sunteți deja legați de dramă, Cât de departe este Tattoo Far? este un reality show de pe MTV care permite prietenilor, membrilor familiei, partenerilor și dușmanilor să-și aleagă tatuaje permanente unul pentru celălalt. Și, în majoritatea cazurilor, tatuajele alese expun o nesiguranță sau un secret ascuns într-un mod grafic, vulgar și, uneori, dezgustător. De exemplu, până în sezonul 2, noi'Am văzut pe cineva obținând o rolă murdară de hârtie igienică, un portret despre ei înșiși având relații sexuale cu o mașină, expresia "donator de spermă" peste o picioare și împletituri care ies dintr-o femeie'coapsele interioare.

Și dacă tu'Am văzut acest spectacol, fie ca un fan de lungă durată, fie că vă acordați pentru prima dată, este posibil să vă fi întrebat cum artiștii transformă aceste idei în modele permanente. Pentru că, deși aceste tatuaje sunt bine aplicate, ele'sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai șocante opere de artă corporală noi'am văzut vreodată. Pentru a răspunde la această întrebare arzătoare, nu ne-am uitat mai departe decât la trei din spectacol'Artiști rezidenți să afle procesul lor de creare a cernelii pentru căderea maxilarului pentru clienții din How Far is Tattoo Far?

"Duo-urile au de obicei o poveste foarte ciudată despre celălalt și este treaba mea să găsesc umorul și să tatuez linia de pumn!" explică Kevin Laroy. "Îmi place ca tatuajele mele din emisiune să fie clare, literal și să aibă un factor WOW unic!."

„Pot să spun în general ce fel de zi am'Voi avea în primele cinci minute de la tatuaj. Majoritatea duo-urilor îmbracă nuanțele și încearcă din răsputeri să se relaxeze, cu toate acestea, unii se sperie complet de ideea că trebuie să petreacă ore întregi în întuneric. ei'nu doar trecem prin durerea unui tatuaj, ci ne confruntăm cu anxietatea de a nu ști ce naiba este – am avut câteva detalii."

"Crearea de modele pentru tatuaje pe Cât de departe este Tattoo departe? este o adevărată provocare," împărtășește Courtney Raimondi. "Ca artiști, noi nu'nu aveți capacitatea de a avea o consultație cu persoana care alege proiectul și, de asemenea, au instrucțiuni de respectat cu privire la legalitatea a ceea ce poate fi afișat la televizor."

"O altă provocare cu care ne confruntăm este să facem ca aceste modele nebune să se traducă într-adevăr într-un tatuaj, ceea ce poate fi frustrant, pentru că de multe ori, oamenii care aleg ideea nu'Înțeleg limitele pielii ca un mediu. De obicei, încercăm să respingem idei despre cum să navigăm în mod creativ aceste stipulări între noi, ca grup. Fiecare artist aduce echipei noastre ceva care ajută la procesul de creație. Cred că ajută într-adevăr să ai o varietate de artiști pricepuți în diferite stiluri."

"Proiectarea tatuajelor pe cât de departe este tatuajul? este de fapt una dintre cele mai provocatoare sarcini pe care le-am întâlnit în cariera mea," spune Travis Ross. "Evident, vreau să fac un factor de șoc imens pentru spectacol, dar mai important, vreau să fac un tatuaj solid care să arate lumii cât de divers este stilul meu și cât de serios îmi iau ambarcațiunile."

"Tatuarea pe cineva care nu numai că este legat la ochi, dar, de asemenea, nu are nicio idee despre ceea ce primesc, se hrănește cu siguranță în nervii clienților noștri. Imaginați-vă că stați pe un scaun în care este complet întuneric, nu aveți nicio idee despre ceea ce primiți și întreaga lume se uită. Este o nebunie să îi vezi pe acești oameni urmând!"

Ce părere aveți despre sezonul 2 din How Far is Tattoo Far? Tatuajele arătate până acum îți suflă mintea? Au mers acești prieteni prea departe? Spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste în secțiunea de comentarii.