Aceasta nu este povestea tipică care implică conflicte între părinți și copii pentru tatuaje. În aproape toate cazurile, dacă există conflict, acesta'Părinții țipă la copiii lor pentru că s-au tatuat. Sau, și mai rău, scoțând castanul vechi, "Noi'Nu ești furios, doar dezamăgit de tine." Nu, povestea ta'pe cale să aud este despre părinți care au fost supărați de faptul că fiul lor nu a făcut-o'nu-ți face un tatuaj împreună cu ei. 

Omul din centrul poveștii – a folosit numele "Notattoo12345" pentru a-și păstra anonimatul – a împărtășit mai întâi povestea sa despre Comunitatea Reddit "Sunt eu Tâmpitul."  

După ce nepotul său a murit la doar 3 săptămâni, Notattoo12345'Părinții au decis să facă tatuaje ale copilului'numele lor pe încheietura mâinii. Copilul'Mama a fost neutră în privința ideii, dar când și-au întrebat fiul, el a refuzat. 

covid 19 fb

Notattoo12345 explică faptul că are deja multe tatuaje, inclusiv numele propriilor copii pe inimă, dar nu a vrut să-l ia pe acesta. Părinții lui nu au luat asta bine. 

"Au încetat să mai vorbească cu mine, dar eu și sora mea suntem la fel de apropiați ca și noi înainte," explică el în postare. "Părinții mei au încetat să mai vorbească cu mine pentru că nu aș vrea'nu-ți faci un tatuaj, asta'Ce mă face să-mi pun la îndoială deciziile."

Vă recomandăm cu tărie citiți întreaga sa postare pentru a obține povestea completă. Este o poveste atât de neobișnuită încât trebuie să știm mai multe, așa că am ajuns la Notattoo12345 cu câteva întrebări de urmărire. 

Pe forum, utilizatorii au votat în mod covârșitor că nu este The Asshole. Libertatea personală față de unul'Corpul propriu este unul dintre cele mai sacre idealuri pe care le avem, așa că am vrut să știm dacă a fost surprins de părinți' acțiuni. "Am fost surprins," el spune, "dar în același timp nu. Părinții mei au tendința de a fi îndreptățiți, dar nu m-aș fi așteptat niciodată să acționeze îndreptățiți când vine vorba de propriul meu corp." 

Având o relație sfâșiată cu una'Părinții sunt genul de lucruri care pot avea o greutate asupra unei persoane, mai ales în timp. Am vrut să știm că, dacă părinții lui continuă să împingă, ar fi cedat în cele din urmă și va face tatuajul. 

"Nu, dacă există'un lucru nu voi face," el spune, "aceasta'Renunț la părinții mei și îmi tatuez permanent pe corp ceva pe care nu-l doresc pur și simplu pentru că nu se descurcă să li se spună 'Nu.'" 

Ultimul lucru care ne-a interesat a fost dacă postarea poveștii sale a schimbat sau nu modul în care a simțit. I-a dat mai multă încredere că a luat decizia corectă? Sau opiniile străinilor l-au făcut să-și reconsidere acțiunile? 

"În cea mai mare parte, nu am făcut-o'Nu știu la ce să mă aștept," el spune. "Oamenii au tendința de a utiliza acest sub pentru validare, nu am făcut-o'Nu fac eforturi pentru validare și, sincer să fiu, orice barcă am primit nu a fost'Nu voi afecta modul meu de gândire. Eram mort să nu-mi tatuez nume pe corp, dar voiam să văd ce cred oamenii."

Situația potrivit căreia Notattoo12345 este incredibil de dificilă, dar suntem alături de el. Modul în care îl vedem, a spune cuiva că trebuie să-și facă un tatuaj este la fel de greșit ca a spune cuiva că nu ar trebui'nu fi tatuat. Mai important, fiecare se întristează în felul său. S-ar putea să nu fie un proces diferit de cel pe care îl parcurgeți în prezent, dar asta nu'Nu vă dau dreptul să vă împingeți metoda. 

Aplaudăm Notattoo12345 pentru că s-a lipit de armele sale într-o situație foarte dificilă și îi mulțumim că ne-a împărtășit povestea sa unică cu noi.