INTERVIU DE ANTHONY GAMBINO

Vinicius Sosa, mai bine cunoscut sub numele de SosMula, l-a întâlnit pe Junius Rogers, cunoscut profesional ca ZillaKami, în prima sa zi de închisoare. Perechea a fost pusă împreună datorită fratelui vitreg mai mare al lui Zillakami, Righteous P, CEO al etichetei muzicale Hikari-Ultra. Odată ce au început să creeze melodii împreună, scena muzicală a fost injectată cu o doză puternică de venin violent brut pe care gardienii (fanii) City Morgue l-au devorat fericit..

Stând cu duetul demențial din New York îmbrăcat în pantaloni crust punk („Missing Since Thursday”), am vorbit despre muzică, gropi de mosh și tatuaje genitale.

Fotografie de Peter Roessler

Fotografie de Peter Roessler

La ieșirea din turneul european vândut și mai recent, spectacolul Thrasher din Austin, Texas, care ați spune că cea mai mare diferență este între fanii dvs. europeni și fanii dvs. americani?

ZillaKami: Ei bine, nu am finalizat încă un turneu solo în headliner în SUA, așa că nu pot să comentez America, dar pot spune că europenii sunt absolut nebuni.

SosMula: The European tee up nebun. Sunt hardcore pe bune. Să nu spun că ceea ce am văzut despre SUA nu este o nebunie. Spectacolul nostru de la Sfântul Vitus din Brooklyn a fost sălbatic.

Zilla: Acesta a fost unul dintre cele mai bune spectacole de până acum.

Am fost la spectacolul Sf. Vitus și mulțimea era absolut în afara zidului. La un moment dat, Zilla, ai sărit în luptă când a început să cânte piesa „In Heaven” de Lynch’s Eraserhead. Sos, ai reușit să stingi groapa din față. Cum poți controla o mulțime atât de sălbatică cu atât de ușor?

Sos: Simplu – Vorbim cu ei.

Zilla: În calitate de artiști, luăm rolul de lideri de grup. Deci, este responsabilitatea noastră să manipulăm energia. Din fericire, avem o bază de fani nebuni, dar loiali, așa că 99% din timp, ne vor urma exemplul.

Fotografie de Peter Roessler

Fotografie de Peter Roessler

A existat vreodată un spectacol în City Morgue în care te-ai gândit: „Oh, rahat, asta chiar scapă de sub control?”

Zilla: La Amsterdam, cineva ne-a aruncat o sticlă și am oprit mulțimea și am întrebat „Cine a aruncat sticla?” Un fan a arătat spre un copil și apoi l-a lovit cu pumnul în față.

Sos: L-au fugit repede.

Zilla: În Polonia, știam că va fi iadul. Locul de desfacere a fost supra-vândut. Chiar și după ce a fost epuizat, au continuat să lase oamenii să intre. Baricada a coborât și piciorul unui copil a fost prins în el și a rupt – piciorul i s-a rupt. Acesta a fost primul nostru spectacol al turneului european.

Sos: La un moment dat, practic întreaga mulțime era formată dintr-o masă fără cămașă de corpuri transpirate. Se părea că fuseseră posedate de o anumită energie primară.

Dacă ar fi să alegeți o melodie care să reprezinte vibrația din City Morgue, care ar fi aceasta?

Zilla: „Shinners13”. Este ca imnul nostru. (Zilla cântă) „Una pentru bandă, două pentru faimă, trei pentru nume, patru pentru mormânt”. Facem ceea ce vrem până când murim ca expresia „Moarte sau glorie”.

Sos: Aceasta este o întrebare bună. Încerc să-mi separ sentimentele între melodiile care îmi plac cel mai mult și una care se potrivește cel mai bine vibrației noastre. Dar cântecele mele preferate ar fi sincer rahatul nostru Soundcloud … în special „Bukkake”. Este un clasic.

Fotografie de Peter Roessler

Fotografie de Peter Roessler

În interviurile anterioare, ați menționat că ați fost influențați de DMX la Slipknot. Există artiști în comparație cu voi cu care credeți că nu sunt exacți

?

Sos: Nu mă pot gândi la niciun exemplu de oameni care să ne compare, dar fiecare rapper trece prin acea prostie la început. „O, sună ca el” sau „O, te îmbraci ca el”. Știm că în curând oamenii vor încerca să ne compare, dar fanii noștri reali știu că este aproape imposibil să ne comparăm cu orice alt grup de acolo.

Zilla: Nu face nimeni ceea ce facem noi.

Sos: Suntem cei care stabilesc tendințele pentru acest rahat.

Numele „City Morgue” se potrivește perfect cu estetica trupei. Cu toate acestea, au existat alte nume considerate anterioare?

Zilla: A existat un moment în care chiar nu aveam un nume.

Sos: Vom folosi doar propriile noastre nume, dar am știut întotdeauna că avem nevoie de ceva.

Zilla: Când a ajuns la asta, am ales imediat City Morgue. Am simțit că ne convine cel mai bine.

Pe întrebările despre tatuaje. Trebuie să-l întreb pe obligatoriu: „Care a fost primul tău tatuaj?”

Sos: Mâinile mele. Se spune „Issac Boyz” și este o referință la blocul meu. Este doar una dintre acele tâmpenii tinere, tâmpite, cu glugă.

Zilla: „Riot” peste stomac. P a făcut-o. În aceeași zi, Sos a primit cerneală nouă și m-am gândit: „Și aș putea să mă fac și eu un tatuaj”.

Vă simțiți încă pasionați de acele piese?

Sos: Este greu, pentru că documentează un capitol din viața mea, dar sincer îmi doresc să am ceva mult mai bun. Dar, știi, simt că trebuie să treci prin procesul de a-ți face niște tatuaje nebunești.

Zilla: Îmi place a mea, dar uneori cred că aș fi putut face ceva mai bine cu acest spațiu.

Fotografie de Peter Roessler

Fotografie de Peter Roessler

Asta intră în următoarea mea întrebare. Ce tatuaj ai spune că regreti cel mai mult?

Zilla: Nu-mi place coasa de pe față, deoarece nici măcar nu arată. Toată lumea crede că este un semn de întrebare. Există o mulțime de artă a fanilor care o descriu ca un semn de întrebare. Bună idee. Tatuaj prost.

Sos: manșonul meu de galaxie. La naiba cu rahatul ăla. Nici măcar nu arată bine în comparație cu altele. Planul meu este să-l opresc. Cu toate acestea, nu mai spun doar în cazul în care cineva încearcă să-mi fure ideea.

Intrați în tatuaje de față – ați fost îngrijorat de primirea primului dvs.?

Zilla: Nu, deloc. Primul meu a fost coasa.

Sos: Ei bine, mi-am dat seama că odată ce le-am obținut, nu primesc un loc de muncă, așa că am știut de repercusiuni, dar nu m-a deranjat. Adică, mă tatuasem pentru totdeauna și la acel moment eram aproape cernelit peste tot, în afară de fața mea. Prin urmare, știam că vreau să obțin una chiar înainte să fie rece. Dar mi s-a întâmplat să-l iau pe al meu când era la modă.

Zilla: Fără RAEGRETS.

Se zvonește, Zilla, că ai un tatuaj într-un loc destul de privat. Preocupat sa elaboreze?

Zilla: Hahaha, nu prea cred că este o nebunie, dar am pânze de păianjen lângă picioare. Chiar pe penisul meu scrie „Toxină” pe ax.

Drept P: Trebuiau să găsească un instrument special pentru a-l tatua.

Zilla: Da, erau pensete.

Ce urmează pentru City Morgue?

Sos: Rahat nebun. Două eps, un album și casetele noastre solo.

Zilla: Așteptați-vă la muzică nouă și la întâlniri de turnee despre care nu vorbim încă, dar în curând. Trebuie doar să închidem datele. De asemenea, P are sfarcurile tatuate pe obraji.