Într-o eră în care tatuajele sunt brusc tradiționale, este nevoie de mult pentru a ne șoca. Cu toate acestea, putem'Nu-i scoate ochii de la Lucky Diamond Rich, care a fost anunțat drept cel mai tatuat bărbat al Recordurilor Mondiale Guinness.

norocos-diamant-bogat-cu-GWR-medal_tcm25-585668

Născut Gregory McLaren în Noua Zeelandă, Rich s-a alăturat circului la vârsta de 16 ani și a devenit un profesionist în domeniile jongleriei cu ferăstrăul cu lanțul, călăria cu monociclu și înghițirea sabiei. Și pe parcurs, a început să colecționeze tatuaje.

01-ldr-încadrat04-ldr-încadrat

Astăzi, el'S-a înregistrat în peste 1.000 de ore fiind tatuat. A terminat primul său body la vârsta de 28 de ani și acum douăzeci de ani mai târziu, el'A trecut peste tatuajele sale existente de două până la cinci ori. El susține că are tatuat 200% din corp, incluzând zone extrem de neobișnuite, cum ar fi gingiile, organele genitale, panglici de la picioare și în interiorul urechilor..

Înainte de a deține titlul, titlul de cel mai tatuat era deținut de regretatul Tom Leppard. Cu toate acestea, ne îndoim că cineva se va apropia de cantitatea de cerneală pe care Rich o are în curând.

Lucky_Diamond_Rich_face

Ce crezi despre cel mai tatuat om din lume? Aruncați o privire la videoclipul său cu Guinness World Records de mai jos și spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste în secțiunea de comentarii.