La 10 ani după ce ai părăsit televiziunea, lesbienele tale fictive preferate au revenit și au fost mai bune ca niciodată. Pe 8 decembrie, "Cuvântul L: generația Q' a avut premiera la Showtime, acționând ca o continuare contemporană a seriei originale. Mulți favoriți ai fanilor și-au reluat rolurile originale pentru serial, inclusiv Jennifer Beals (Bette Porter), Katherine Moennig (Shane McCutcheon) și Leisha Hailey (Alice Pieszecki). Cu toate acestea, pentru a fi potrivit cu vremurile, spectacolul a introdus și o serie de personaje noi care aduc diversitate distribuției.

Unul dintre aceste personaje este Micah, colega de cameră a noilor personaje Dani și Sophie. Micah este profesor adjunct și om trans. Micah este interpretat de actorul Leo Sheng, care, potrivit lor, a făcut o audiție pentru rol în capriciu în timp ce obținea masteratul în sociologie la Universitatea din Michigan. Și, pe lângă reprezentarea bărbaților trans în spectacol, Sheng reprezintă, de asemenea, comunitatea tatuajelor – purtând un impresionant tatuaj Phoenix pe brațul stâng, împreună cu alte câteva piese vizibile..

Un alt actor tatuat care va apărea în The L Word: Generation Q este Jillian Mercado. Mercado o interpretează pe Maribel Suarez, rolul ei de debut în actorie după ce și-a făcut un nume în industria modei. Mercado este o activistă proeminentă pentru dizabilități, folosește un scaun cu rotile din cauza distrofiei musculare și a apărut în campanii pentru Beyoncé, Target și Nordstrom.

Rămâneți la curent pentru a vedea cum se desfășoară Micah și Maribel în acest sezon al The L Word: Generation Q și spuneți-ne părerile dvs. despre spectacol'Reporniți în secțiunea de comentarii.