Popul coreean, mai cunoscut sub numele de K-Pop, este preluând lumea. Se pare că în fiecare zi unii grupuri precum BTS sau Negru roz este în tendințe pe Twitter și chiar și pe cei care nu sunt't în gen tind să aibă o idee despre cine'cine în lumea K-Pop.

Grupurile pop coreene sunt făcute pentru consumator, iar consumatorii au tendința de a-i iubi cu adevărat pe artiști. De fapt, stansurile K-Pop pot fi cam înfricoșătoare atunci când le fac a se supara, și în mod tradițional au avut multe de spus peste ceea ce pot sau pot idolii lor'nu fac. Nu numai că grupurile K-Pop sunt controlate de dorințele etichetelor și fanilor, ci și ele'De asemenea, sunt controlați de legi coreene stricte care le dictează aspectul fizic, inclusiv îmbrăcămintea și tatuajele. Lăsa'Cercetează unele dintre cele mai nebune reguli pe care vedetele K-Pop trebuie să le urmeze.

Fără tatuaje: În timp ce vedetelor K-Pop li se permite din punct de vedere tehnic să aibă tatuaje, televiziunea coreeană nu a ajuns încă la curent cu tendințele și există legi care interzic afișarea tatuajelor pe ecran. Acesta este motivul pentru care vedeți atât de des artiști K-Pop precum Blocul B's Taeil în pulovere supradimensionate și acoperindu-și tatuajele cu bandă. Nu numai asta, dar medicii sunt singurele persoane cărora li se permite legal să tatueze, ceea ce face ca tatuarea unui artist de la un artist să fie ilegală din punct de vedere tehnic în Coreea, deși există încă o mulțime de artiști care lucrează în subteran.

main-qimg-bb67a8a313a157bcff6525c17223ab11

Dieta: Aceasta'S-a documentat că vedetele K-Pop trebuie să adere la diete stricte și extrem de intense. Aceste diete au inclus să li se permită să nu mănânce decât pui, apă și migdale și să trebuiască să lucreze pe lângă consumul unui număr atât de mic de calorii. Aceasta'am fost chestionat de mulți dacă aceste diete intense sunt sau nu sănătoase și cu nume inclusiv "dieta mortală," aceasta'Este ușor de văzut de ce.

Fără întâlniri: O altă regulă strictă este că există fără întâlnire pentru unele vedete K-Pop și nu doar pentru o întâlnire pentru a evita supărarea fanilor. „Fără întâlniri”, ca în multe vedete, au semnat contracte care le interzic în mod explicit să se întâlnească în mod deschis în timp ce sunt semnate cu eticheta lor. Fanii pot avea reacții slabe la întâlnirile cu vedetele și asta poate duce la vânzări slabe, astfel încât etichetele fac tot ce pot pentru a evita această situație. 

main-qimg-462f5311915e457f15809b1cfbc7ffe0

Schimbări: Pe măsură ce K-Pop ajunge pe tot globul, fanii încep să vadă schimbări mari în industrie. Mișcările pozitive ale corpului și acceptarea tatuajelor facilitează stelelor să decidă ce se întâmplă cu propria lor ființă, dar până la modificarea legilor de difuzare, se pare că banda va rămâne în continuare. Pe măsură ce fanii își respectă mai mult idolii, aceștia cer și etichete pentru a face același lucru și pentru a trata artiștii cu respect și demnitate.

Ați fi dispus să fiți o vedetă K-Pop în temeiul acestor clauze? Sau credeți că reglementările privind steaua'Corpurile sale depășesc limitele?