Aici, la INKED, sprijinim pe deplin oamenii care ies și își fac tatuajul fețelor. Noi'Iubitorii de artă care susțin exprimarea de sine, normele societății să fie condamnate. Deci noi'Vii dintr-un loc al iubirii când spunem că trebuie să te gândești cu adevărat la ceea ce faci înainte să te decizi să-ți tatuezi fața. Noi'Nu spunem că tatuajele feței ar trebui interzise, ​​departe de asta. Ceea ce spunem, nu, țipând, este că nu ar trebui'Nu fi un idiot total despre ceea ce alegi să tatuezi în cel mai proeminent loc al întregului tău corp. În calitate de pasionați de tatuaje, știm că o imagine spune o mie de cuvinte, așa că aruncă o privire asupra acestui domn și a lui "Crima plătește" tatuaj. 

crimepaysguy19

Noi'aș dori să vă prezint Donald Preston Murray din Terre Haute, Indiana. A existat o vânătoare de oameni în desfășurare pentru localizarea și arestarea domnului Murray după ce vineri a fost implicat într-o urmărire de mare viteză. Murray a reușit să petreacă câteva zile pe lam înainte de a fi adus și arestat marți. Vă puteți gândi la un motiv pentru care Murray a avut probleme cu menținerea unui profil scăzut? Ar putea fi enormele scrisori bloc care îl proclamă devotat de crimă în mijlocul frickin-ului său' cap? 

În niciun caz nu pledăm pentru ca oamenii să încalce legea, dar dacă este așa'e viața ta'V-ați ales să folosiți un pic de discreție pentru dracu'sake. Dintre toate tatuajele prost gândite pe care le vedem zilnic, acesta este cel mai prost. C'lun, omule.

Oamenii de acest gen dau un nume rău întregii comunități de tatuaje. Dacă toată această bătaie de cap s-ar fi întâmplat cu o săptămână mai devreme, fiecare membru al personalului nostru ar fi trebuit să petreacă toată cina de Ziua Recunoștinței explicându-i mătușii Edna și Grampa Earl că nu orice persoană tatuată este un criminal ca acest tâmpit. Aceasta'E al naibii de obositor. 

În scurta galerie de mai jos'Am aruncat împreună exemple de ce să faci dacă tu'te gândești la un tatuaj de față. Acestea sunt tatuaje care servesc ca o declarație mândră a identității tale etnice sau ca o expresie artistică. Ce sunt'T este un semn luminos intermitent care permite oamenilor legii să știe că fie comiți o infracțiune sau, cel puțin, planifici una. Ce imbecil. Suspin.