Vedeta Disney, Dove Cameron, pare să adauge tatuaje în mod aparent zilnic, dar de data aceasta a adus un echipaj video de la "Vogă" pentru a surprinde procesul. 

Cameron a vizitat studioul de tatuaje Ten Thousand Waves din Los Angeles pentru a fi tatuat de Karen Costleigh. În videoclipul de mai jos, ea explică de ce a ales acest design specific ca o modalitate de a-și onora prietenul, Cameron Boyce, care a murit la vârsta de 20 de ani de la epilepsie. 

Înainte de moartea sa, Boyce lucrase la un proiect numit Wielding Peace. Ca o ramură a Fundația Cameron Boyce, Wielding Peace este dedicat încetării violenței armelor în această țară. O modalitate prin care fundația crește gradul de conștientizare este prezentarea oamenilor care pozează cu obiecte de zi cu zi – buchete de flori, știfturi, patine cu role – ca și cum ar fi arme. 

Tatuajul, pe Cameron'Încheietura mâinii, este dintr-un revolver cu un trandafir care trage afară din butoi. 

"A fost foarte frumos și eu'Încerc să mă gândesc la un tatuaj pe care să-l fac pentru el de când a trecut și am simțit că acesta este cu adevărat potrivit," Spuse Cameron. 

Tatuajul de Karen Costleigh

Tatuajul de Karen Costleigh

"Vogă" l-a urmărit pe Cameron o zi întreagă, nu numai că și-a făcut un tatuaj, dar a și urcat pe stâncă și a încercat să evite paparazzi. Verificați-l mai jos.