În ciuda plăcerii pe care o aduce uneori, cel mai adesea, Twitter este o platformă în care oamenii își exprimă cu voce tare părerea despre orice număr de lucruri. De la politică la Războiul Stelelor până la tatuaje, toată lumea are o înțelegere și capacitatea de a o împărtăși lumii. Uneori, ca în cazul jurnalistului Joan Meiners, luarea fierbinte forțează lumea să bată înapoi. 

Meiners – un ecolog și jurnalist de date care a scris pentru ProPublica și Smithsonian –a scris pe Twitter marți că a vrut să înceapă o afacere care să consulte oameni înainte de a-și face un tatuaj de albine, împreună cu un colaj foto de tatuaje de albine. 

Captură de ecran 02-01-2020 la 16:37.55

Venind dintr-un punct de vedere taxonomic strict, nu este nimic în neregulă cu acest tweet și ea este 100% corectă. Problema este că poți'Judecă destul de mult arta atunci când o privești dintr-un punct de vedere pur științific, în special nu aceste tatuaje. 

Aceste tatuaje speciale sunt de designul albinei lucrătoare folosit ca simbol al orașului Manchester, Marea Britanie. Și, mai important, acest design a devenit un simbol al puterii după Bombardament 2017 la un concert Ariana Grande care a luat viața a 23 de oameni.

Sam Barber, un tatuator remarcabil care lucrează în Manchester, a pus laolaltă Apelul Manchester Tattoo ca răspuns la tragedie. Tatuatorii din întreaga lume au trasat designul albinei lucrătoare pe oameni ca un semn de solidaritate cu oamenii din Manchester, încasările urmând să ajute victimele bombardamentului. 

Albina muncitoare, în general, și acest design al acesteia, în special, a fost asociată cu orașul britanic de la aceasta a devenit un centru al Revoluției Industriale pe la mijlocul secolului al XIX-lea. Simbolul are o mare parte din istorie, făcându-l astfel o modalitate perfectă pentru oameni de a arăta o legătură cu orașul Manchester. Ca și în cazul multor tatuaje, este'Este ușor de văzut cum unul dintre aceste tatuaje de albine lucrătoare ar fi plin de semnificație emoțională și simbolism pentru persoana care îl poartă. 

Probabil că Meiners nu avea idee despre povestea din spatele tatuajelor de albine lucrătoare și cu siguranță nu era'venind dintr-un loc de răutate și încercând să rănească oamenii'Sentimentele cu tweet-ul. Din fericire și aproape incredibil, majoritatea răspunsurilor au fost de la oameni care explică cu respect simbolismul din spatele tatuajelor. 

Poate, doar poate, acest lucru poate servi ca o experiență de învățare pentru toți cei implicați. daca tu'Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj corect de taxă din punct de vedere al albinei, consultați ecologul local înainte de a pune designul permanent în pielea dumneavoastră. Și dacă tu'te gândești să critici public pe cineva'tatuaj, poate face-ți temele în prealabil. Sau, mai bine, doar nu'nu critica. Lăsa'Vom fi puțin mai amabili în 2020.

ACTUALIZARE: destul de bine în timp ce am postat acest articol, Meiners a postat următoarele pe Twitter. 

Captură de ecran 02-02-2020 la 16:48.19