În timp ce în anii trecuți, greutățile grele de la Hollywood, precum Lady Gaga, Justin Bieber și Miley Cyrus, au acumulat cea mai mare cerneală, 2018'Cel mai frecvent premiu al stelei tatuate aparține în mod clar Arianei Grande. Acea'Are dreptate, deși poate fi surprinzător pentru publicul din întreaga lume, Grande devine rapid unul dintre cei mai tatuați cântăreți din topuri. Sigur, ea'nu aruncă o piesă completă de trunchi, cum ar fi Bieber, și nici o mânecă ca Liam Payne – cu toate acestea, se pare că în fiecare săptămână "Mulțumesc U Next" cântăreața este pe scaunul de tatuaj. Și de data aceasta, în loc să fie tatuată alături de un interes amoros, Grande a uimit pe rețelele sociale tatuându-se cu bunica ei sau Nonna, în vârstă de 93 de ani, așa cum o numește. Aruncați o privire la galeria de mai jos pentru a vedea Grande'noul tatuaj, precum și bunica ei'cerneală rău. Apoi, spuneți-ne ce părere aveți despre cerneala lor proaspătă în secțiunea de comentarii de pe Facebook.

Captură de ecran 2018-12-10 la 9.56.17 AM

În cazul în care există'E cineva din această lume pe care cântăreața Ariana Grande îl iubește cel mai mult'e Nonna Marjorie Grande. Cei doi au o legătură extrem de strânsă și în weekend, perechea a decis să-și facă tatuaje potrivite la Brooklyn's Fleur Noire Tattoo.

Captură de ecran 2018-12-10 la 10.52.23 AM

Grande și-a înrolat abilitățile Mira Mariah, care și-a început călătoria ca artist de tatuaje în 2014. Mariah și-a început ucenicia oficială în Brooklyn și se concentrează pe arta sa "pe imagini de femeie și animale (fețe, forma feminină, șerpi, frunze ornamentale, flori)."  Mariah a făcut câțiva profesioniști de renume în trecut, printre care Ilana Glazer din Broad City, Justin Bieber și Paris Jackson. Cu toate acestea, noi'susțin că Grande va ajuta la acest tatuat talentat la nivelul următor cu acest superb tatuaj de mână (și GIGANT).

Captură de ecran 2018-12-10 la 10.51.50 AM

Mariah a creat un design uimitor de semilună și soare pentru Grande'Mâna stângă – probabil că devine "Mulțumesc U Next" cântăreaţă'Cel mai mare tatuaj de până acum. 

În timp ce Mariah nu putea'Nu am vărsat complet boabele despre noul tatuaj, ea ne-a spus asta "piesa a fost inspirată de imagini pe care le folosesc des." 

ariana-grande-grandma-tattoo-1544351667

În plus, Grande's Nonna a fost tatted și de Mariah. În loc să devină mare și îndrăzneață ca nepoata ei, Marjorie a optat pentru un tatuaj simplu, dar sassy, ​​cu un deget inelar. Vorbește despre a fi o bunică mișto! 

Ce crezi despre Grande și bunica ei'sunt tatuaje noi? Ești șocat de faptul că diva pop a decis un design atât de mare? Spuneți-ne gândurile, opiniile și întrebările dvs. despre Grande'Cerneală nouă în secțiunea de comentarii de pe Facebook.