În cea mai mare parte, artiștii tatuatori evită să facă acoperiri cu orice preț. De ce? Ei bine, ei'Re super provocator și prezintă multe limitări. Pentru a fi considerat o acoperire de succes, trebuie să acopere tatuajul dedesubt în întregime. Cu toate acestea, acest lucru nu este'Oricât de ușor pare să pară. Crearea unei acoperiri de succes nu'Nu înseamnă doar să faci o pată mare, neagră'Este vorba despre realizarea unui nou tatuaj care nu'În primul rând, nu arăți ca o acoperire. Nu ar trebui'Nu pot să te uiți la o acoperire și să o știi'Este o acoperire, ar trebui să arate ca un design rău, care trebuia să fie acolo tot timpul.

Nu numai Kamil Mocet acceptă acoperiri, le îmbrățișează. Iubește provocarea unei acoperiri dure și a găsit succes cu tehnica sa de top secret. Am ajuns din urmă cu Kamil pentru a afla de ce el'Este gravitat spre acoperiri, ceea ce face ca acoperirile să fie o provocare și care sunt unele dintre cele mai memorabile slujbe ale sale de acoperire.

image00001

Care a fost primul coverup pe care l-ați făcut și cum l-ați abordat?

Eu'Am tatuat de peste 20 de ani și am făcut multe acoperiri la începutul carierei mele. Nu a fost'Până anul trecut, când am învățat și am însușit o nouă tehnică îmi permite să abordez cele mai grave cazuri. Unul dintre primele acoperiri pe care le-am făcut folosind noua mea abordare a fost un craniu pentru a acoperi un tatuaj pe care l-am făcut cu ani în urmă.

Ceea ce face ca coverupurile să fie o provocare pentru artiști?

Nu pot vorbi pentru toată lumea, dar pentru mine mă gândeam prea mult la piesele vechi și asta a fost destul de distructiv. Așa că am învățat să îl ignor, dar asta este doar pentru cei mai răi. Pentru tatuajele ușoare, nici măcar nu le consider ca pe niște acoperiri.

Cum abordați astăzi acoperirea și aveți vreun secret?

Pe aceasta o voi păstra pentru mine, nu intenționez să o împărtășesc în acest moment.

image00002

Ce doriți să știe clienții despre acoperiri?

Nu-mi place să le trec prin detalii, deoarece fiecare acoperire este o provocare într-o oarecare măsură. Cu cât știu mai puțin, cu atât mai bine. Îmi place să-i surprind în cele din urmă.

Ce tatuaje / stiluri se potrivesc cel mai bine pentru acoperiri?

Este greu de spus, nu fac alt stil decât al meu și funcționează pentru 99% cazuri.

Luați-mă prin câteva dintre acoperirile preferate pe care le-ați făcut?

Am avut un client să-mi trimită o poză cu un piept întreg / față pe care dorea să o acopere. Sincer, nu mă sperie să văd tatuajele pe care trebuie să le acoper, dar acesta mă are pe mine, "WTF?!" I-am arătat fotografia soției mele și ea este ca., "În nici un caz tu'Voi acoperi asta!" Pentru că a fost o acoperire atât de extremă, chiar vreau să o fac și să-l ajut pe acest tip. Așa că am făcut-o în trei sesiuni și acum, nu mai poți spune ce'era dedesubt.

image00003

Ați fost abordat cu un design care nu poate fi acoperit?

Eu'Am avut câteva, dar încă le fac sau măcar încerc. Eu'Sunt hotărât să-mi asum munca pe care nimeni nu o dorește. Mă înțeleg pentru că este atât de provocator și îmi place să văd oameni'reacțiile la final.

Cum vă afectează îndepărtarea laserului de munca dvs. ca artist de acoperire?

Laserul ajută de fapt foarte mult, doar două sesiuni pot face o diferență uriașă. Dacă luminezi negrul, eu'Sunt bine să ascund cam orice.

Care este unul dintre cele mai amuzante, mai ciudate sau mai ciudate tatuaje pe care le ai'm-am acoperit?

Unul dintre prietenii mei a avut un tatuaj de o grămadă de fețe mici de la "Razboiul Stelelor." Rahatul ăla a fost sigur din anii ’80.

image00004

Ce face ca o acoperire să aibă succes?

Cel mai important lucru este că atunci când se vindecă, poți'să văd ce'e dedesubt.

Care sunt regulile pentru a face o acoperire?

Nu există reguli'E un mare experiment la sfârșitul zilei. Acea'de ce'e atât de interesant.

Aveți vreo acoperire pe corp?

Da, majoritatea tatuajelor de pe brațe, trunchi și coaste sunt acoperite. Aceasta'Este păcat că nu am un frate geamăn, care ar ajuta să obțin ceva în stilul meu folosind tehnica mea.

image00005

Care este scenariul tău de acoperire a viselor?

Un delfin care sare deasupra unui fluture, astfel încât să-l pot distruge cu un craniu. Sincer, ceva estompat mi-ar face ziua mult mai ușoară.

Ce altceva ar trebui să știe oamenii despre acoperiri?

Ca artist, stai departe de ei dacă nu știi ce faci. Ar părea atât de prost să văd că încercarea ta de acoperire a fost acoperită de mine, devenind poza „Înainte”.

imagine00019image00006image0000713Galerie13 imagini