În afară de pandemia în curs, nașterea lui Grimes și a lui Elon Musk'Fiul lui este vorba despre oraș. Perechea a dezvăluit mai întâi că a fost un element la Gala Met 2018 și apoi, pe 8 ianuarie 2020, perechea a anunțat că așteaptă primul lor copil. Grimes a născut un fiu, presupus numit X Æ A-12, pe 4 mai 2020 – cuplul arătând noul pachet de bucurie pe Twitter. În cinstea lui Grimes și Musk'băiețel, noi'Am organizat o listă a cântăreței'tatuajele și ea'Când ai aruncat o privire asupra colecției ei excentrice.

Script elf despre degetele și designul negru geometric pe degetul mijlociu

În iulie 2018, Grimes și prietena ei Hana Pestle au primit amândoi "stapanul Inelelor" tatuaje de artista Delphine Noiztoy. Grimes a citit scenariul elf "Contradicție / Fii pregătit pentru război / Nu sunt permise scuturi."

Această piesă este o acoperire a unor modele anterioare, inclusiv piesa independentă de deget mijlociu, care a fost realizată de Noiztoy în noiembrie 2016.

"Frumoasa" în partea de sus a mâinii, 8 în partea de sus a mâinii, simbolul și capul străin sub degetul mare și lanțurile de pe încheietura mâinii

Grimes are cuvântul "Frumoasa" tatuată pe vârful mâinii, precum și cu norocosul ei număr 8 (pe care a numit-o pe o melodie după ea "Viziuni" album).

De asemenea, are un simbol necunoscut cernelit chiar sub degetul mare și sub acesta un mic cap extraterestru.

Pe încheietura mâinii, are o linie de chevron și lanțuri, care erau de casă.

Blackwork Brush Strokes on Leg

În ianuarie 2017, Grimes a primit o piesă uriașă inspirată de Noiztoy, care începe la coapsă și se termină la picior..

Loviturile de pensulă se pronunță "тихо,”Care înseamnă liniște în rusă.

Simboluri pe Palm

În martie 2017, Grimes a căutat-o ​​pe artistul Grace Neutral pentru o serie de simboluri pe palma ei, care includ simbolul alchimiei pentru planeta Jupiter..

Crucea Blackwork Brush Stroke pe antebraț și inima pe bicep

Grimes are un alt tatuaj cu lovitura de perie de Noiztoy, acoperind o cruce neagră existentă în decembrie 2015. Grimes a accesat pagina ei de Instagram pentru a împărtăși piesa, scriind: "Dungi mari de vopsea, așa că îmi amintesc întotdeauna că sunt artist, Delphine este un maestru al acestui stil. Sper să mai adaug cu ea mai multe pete de vopsea mai târziu, astfel încât mâinile mele să arate întotdeauna de parcă tocmai aș fi pictat și aș face o mizerie. ”

Grimes are, de asemenea, conturul unei inimi pe vârful bicepului stâng.

Linii pe degetul index

În timp ce degetele de pe mâna stângă sunt destul de acoperite, dreapta ei este mai simplă. Grimes are o serie de linii pe degetul arătător, care variază în lungimi și lățimi de linie.

Stick și Poke Simboluri pe genunchi

La Gala Met din 2018, Grimes a dezvăluit un tatuaj de băț și bătaie deasupra genunchiului drept, care este rus și când este pronunțat sună ca fae.

Captură de ecran 06.06.2020 la 11.37.29 AM

Simboluri pe coaste

Pe coaste, Grimes are o serie de simboluri cernelite de Noiztoy.

Captură de ecran 06.06.2020 la 11.38.34 AM

Tatuaj Zelda pe antebraț

Grimes și frații ei au toți "Legenda lui Zelda" tatuaje, care este jocul lor video preferat.

Grimes_crop_2012