In timp ce noi'Cunoaștem cu siguranță munca Emma Watson și a lui Daniel Radcliffe după ultimul film Harry Potter, multe dintre celelalte vrăjitoare și vrăjitori ai noștri au căzut de pe radarul nostru. Cu toate acestea, un favorit al fanilor seriei a intrat recent în centrul atenției, iar dvs.'Voi fi surprins să descopăr ceea ce ea'Am făcut până la.

Harry-Potter-Și-Ordinul-Phoenixului

Bonnie Wright, care a jucat rolul lui Ginny Weasley de-a lungul seriei, s-a alăturat recent cu Fair Harbor pentru a crea o linie de costume de baie ecologice. Fair Harbor transformă sticlele de plastic reciclate în costume de baie la modă și funcționale, cu 11 sau mai multe sticle reutilizate pe costum de baie. Wright nu numai că a avut o mână în alegerea modelelor pentru costume, dar și-a împrumutat corpul care a lovit-o pentru a modela linia.

Captură de ecran 02-05-2019 la 11.01.27 AM

„M-am inspirat din amprentele indigo japoneze și chineze atât pentru modelul, cât și pentru culoarea colecției." împărtășește Wright. "Modelul în sine este inspirat de cochilii de arici de mare, un animal despre care consider că are o frumusețe atât de acerbă precum oceanul. Am vrut ca forma și potrivirea costumelor să încurajeze mișcarea la plajă, fie ea înot, dans sau surfing!"

Captură de ecran 02-05-2019 la 11.01.43 AM

Wright'Costumele cu Fair Harbor sunt disponibile în prezent pentru cumpărare de pe site-ul web, cu bikini se separă vânzarea cu amănuntul pentru 48 USD fiecare și o singură bucată pentru 98 USD. 

Ce crezi despre această stea Harry Potter'Colaborarea în costume de baie? Spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste în secțiunea de comentarii.