De-a lungul anilor, tatuajele tehnologice au devenit din ce în ce mai populare în magazinele din întreaga lume. De la unde sonore la ecran verde, acolo'o serie de modalități inteligente de a încorpora tehnologia în procesul de tatuare. Tatuajele cu cod QR sunt o altă alegere populară pentru clienți, cu toate acestea, un pasionat de artă corporală ar putea regreta acum decizia sa de a obține unul permanent.

river-plate-fan-qr-code-tattoo

Un fan al echipei de fotbal River Plate a decis să aducă un omagiu momentului lor preferat din istoria sportului, obținându-și un tatuaj cu cod QR care s-a legat de un videoclip de pe YouTube care arăta echipa's 5-3 victorie asupra rivalului lor, Boca Juniors. Cu toate acestea, după ce au distribuit tatuajul pe Twitter, utilizatorii care au susținut echipele opuse au decis să se încurce cu fanii fotbalului, luând videoclipul în jos pentru încălcarea drepturilor de autor..

Și după ce tweet-ul a fost distribuit de sute de fani sportivi cinici, videoclipul a fost eliminat de pe YouTube – redând acest om'tatuajul este inutil din punct de vedere tehnologic. Acum, când cineva își scanează tatuajul, apare un mesaj de eroare.

Ce părere aveți despre acest tatuaj tehnologic greșit? Ai avea un tatuaj cu cod QR? Spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste în secțiunea de comentarii.