Acest sezon al Ink Master a fost o plimbare sălbatică, iar aseară bătălia de sex a luat sfârșit. În finală, Laura Marie, Dani și Creepy Jason și-au prezentat pânzele masterate de 35 de ore judecătorilor și ciocnirea antrenorilor a fost rezolvată definitiv. Uită-te la ceea ce ți-a scăpat aseară'episodul s.

Am început prin a arunca o privire la finalul antrenorilor care tatuează în direct pentru o șansă de a câștiga 25.000 de dolari. Antrenorii care au concurat au fost Bubba Irwin, DJ Tambe, Jime Litwalk, Ryan Ashley Malarkey, Duffy Fortner, Megan Jean Morris și Nikki Simpson. Li s-au atribuit tatuaje negre și gri, de școală nouă sau suprarealiste, iar colegii lor de la episod au ajutat pe parcurs.

Am intrat apoi în evaluarea celor trei tatuaje finaliste, începând cu Dani. Lui Dani i s-a atribuit o culoare biomecanică, iar la studioul ei de acasă i s-a arătat că tatuează cu ajutorul unui generator de mașină când a fost scoasă curentul..

Următorul a fost Creepy Jason, care a executat o piesă din spate cu realism negru și gri. Jason a optat pentru un pirat sexy și judecătorii au complimentat numeroasele detalii pe care le-a inclus în piesă.

În cele din urmă, ni s-a arătat Laura'Tatuaj, care era un tatuaj japonez de culoare al Zeului tunetului și al fulgerului din religia Shinto.

După ce am prezentat pânzele masterale ale finalistilor, am aflat care antrenor se va îndepărta cu 25.000 de dolari. Judecătorii au anunțat câștigătorii începând cu ultimul loc și terminând cu câștigătorul, Megan Jean ocupând locul 7, Jime Litwalk ocupând locul 6, Duffy Fortner ocupând locul 5, Bubba Irwin ocupând locul 4 și Nikki Simpson ocupând locul 3. DJ Tambe și Ryan Ashley au fost anunțați ca primii doi, cu toate acestea, Ryan a fost cel care a luat acasă premiul.

După ce se confruntă confruntarea antrenorilor, ultimele trei din sezonul 12 au fost aduse în discuție și judecătorii au redus finaliștii în primii doi. Judecătorii au fost de acord în unanimitate că Jason'Piesa din spate s-a citit tonal și Peck a susținut că designul se înclina mai mult spre ilustrativ decât realism. Acest lucru a însemnat că Dani și Laura au fost printre primii doi. Nunez a susținut că Laura'Execuția japoneză a fost la fața locului și el a votat pentru ea. Cu toate acestea, Navarro s-a bucurat de Dani's-a tatuat biomech și i-a dat votul. Și în timp ce Peck i-a apreciat pe ambii artiști'tatuajele, la final a declarat el "îndrăzneț va ține" și a anunțat că Laura a câștigat sezonul.

Ceva pe care probabil l-ați ratat în timpul emoției din sezonul 12's Ink Master a fost anunțul sezonului 13, precum și o scurtă privire pe Grudge Match. Am aflat că sezonul 13 va fi un Război Turf, cu artiști împărțiți în funcție de regiuni: Coasta de Est, Coasta de Vest, Sud și Midwest. Sezonul 13 va fi difuzat în 2020, în timp ce Grudge Match va veni pe ecranele noastre TV pe 1 octombrie.

Ce părere ai despre acest sezon'finalul? Pe cine ai fi încoronat Ink Master? Care antrenor a avut tatuajul tău preferat? Spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste în secțiunea de comentarii.