Untul de arahide este jumătate din America'Sandwich-ul preferat și pe 1 martie noi'sărbătorim iubitorul național de unt de arahide's Ziua. În 1884, chimistul din Montréal, Marcellus Gilmore Edson, a brevetat untul de arahide. În brevetul său, el a descris untul de arahide ca având "o consistență ca cea a untului, unturii sau a unguentului" conform cererii sale de brevet care descrie un proces de măcinare a arahidelor prăjite până când acestea ajung "o stare fluidă sau semi-fluidă." Zece ani mai târziu, un om de afaceri din St. Louis numit George Bayle a început să producă și să vândă unt de arahide pentru clienții flămânzi.

Până în 1922, chimistul Joseph Rosefield a intrat în imagine și a inventat untul de arahide modern, care nu separă – acordând mai târziu tehnologia lui Peter Pan. În 1932, Rosefield a creat untul de arahide Skippy, care este încă una dintre cele mai populare mărci de unt de arahide până în prezent.

Una dintre cele mai mari concepții greșite despre untul de arahide provine de la numele însuși, așa cum se întâmplă cu arahide'nu aparțin familiei nucilor. În schimb, cresc în pământ și sunt leguminoase – la fel ca fasolea, soia și nautul. Un alt fapt puțin cunoscut despre untul de arahide este cantitatea de arahide necesare pentru a face un borcan de 12 oz – acesta's 540!

Multe vedete și personalități publice au fost deschise cu privire la dragostea lor pentru untul de arahide – de la Elvis Presley la Jerry Seinfeld și până la președintele Jimmy Carter. Și știm că mulți dintre cititorii noștri sunt și fanatici ai untului de arahide. În cinstea tuturor iubitorilor de unt de arahide din întreaga lume, noi'Am organizat câteva dintre tatuajele noastre preferate din unt de arahide în galeria de mai jos. Aruncați o privire la tatuaje și spuneți-ne produsul dvs. preferat din unt de arahide pe social media.