Crescând ascultând o gamă largă de rock psihedelic din anii ’70, The Hunna, format din patru piese englezești, a fost format de chitaristul principal Daniel Dorney și frontmanul Ryan “Tino” Potter când s-au întâlnit la facultate. Aducând ulterior basistul Junate Angin și bateristul Jack Metcalfe, The Hunna crede cu încredere că fumatul este coloana vertebrală a oricărei mari prietenii.

Hunna le-a oferit fanilor primul gust muzical de la albumul Dare din 2018, lansând single-ul „I Get High To Forget” de pe viitorul lor album. La ieșirea din cel mai recent turneu prin Marea Britanie, Canada și Statele Unite, The Hunna își alege „părinții muzicali” ca David Grohl și Lana Del Rey.

Fotografii de Evan Kaucher

Fotografii de Evan Kaucher

Jack, de ce crezi că Hunna este o „trupă de cult?”

Jack Metcalfe:

Cred că asta s-a întâmplat în ultimii doi ani. A devenit atât de puternic, ca o armată. Este ca o atmosferă de familie cu fanii, dar a devenit mai mult ca o mișcare. Faptul că sunt încă acolo și sunt pozitivi prin toate urcușurile și coborâșurile, arată că sunt dispuși să călărească sau să moară pentru noi, ceea ce este la fel și pentru noi.

Ce vine cu viitorul album pe care apare „I Get High To Forget”?

Ryan Potter:

Riffuri mai grele în timp ce vă scufundați într-un sunet mai modern. Pentru mine, Drake este unul dintre cei mai mari artiști ai mei, cu The Weeknd, Halsey și Travis Scott, așa că trebuie să ne mutăm în asta.

De asemenea, ascultăm trupe precum Slipknot, Limp Bizkit și Korn și, înainte, nu puteam experimenta la fel de mult cu eticheta noastră anterioară, așa că acum că putem face asta, blocajul este atât de bun.

Fotografii de Evan Kaucher

Fotografii de Evan Kaucher

Cui părinți le plac cel mai mult tatuajele?

Metcalfe

: Ei bine, pentru primul meu tatuaj am primit „gentilă engleză” [relativ deasupra junkului meu]…

Olar

: Mamei lui Jack nu-i plac tatuajele, este un pic înfricoșător pentru ea că are acum aproximativ 70 de ani.

Metcalfe:

A trecut peste asta, nu prea mai observă. Când ea întreabă: „De cât timp ai asta?” Indiferent dacă este nou sau vechi, voi spune întotdeauna „Mamă am avut asta de ani de zile”.

Olar:

Când vin și îi arăt una nouă, ea va spune: „Ești sigur, totuși? Ai o piele atât de frumoasă. ”

Metcalfe: De fapt, ea a spus că zilele trecute a spus: „Ce face el? El nu are nevoie de el! ”

Cum a lucrat cu John Feldman?

Ryan: După acest turneu, vom merge încă o lună cu el pentru a termina întregul album, dar până acum a fost minunat. Cred că este cea mai bună experiență pe care am avut-o până acum lucrând cu un producător și făcând muzică. El este atât de diferit de oricine am cunoscut, un personaj atât de diferit și atât de plin de viață. Este atât de pozitiv că ne-am descurcat imediat cu el. El ne-a ajutat cu adevărat pentru acest capitol următor, deoarece am experimentat o mulțime de lucruri diferite la care nu am ajuns până acum, pentru că nu am putut [sub eticheta anterioară] și suntem super-pompați să ne întoarcem la el. Avem peste 70 de melodii, va fi greu să le punem pe toate, dar este un loc bun pentru a fi.

Fotografii de Evan Kaucher

Fotografii de Evan Kaucher

Care a fost memoria ta turistică preferată?

Ryan:

Recent, în Columbus am jucat același loc în care l-am susținut pe Jimmy Eat World în primul nostru turneu american, iar în noaptea aceea am băut cu toții cu câțiva prieteni, iar tipul ăsta cu părul lung și castaniu a apărut și arăta ca un pirat. Am ajuns să ne dăm seama că el era de fapt tipul pentru căpitanul Morgan și că împărtășea toate aceste povești din cei 15 ani ai săi și tot timpul vorbea în personaje. A fost minunat.

Junate:

Am fost schimbat din acel Festival de Halloween din Phoenix cu Good Charlotte.

Ryan:

Da, ne-am dus la Fear Farm după aceea și a fost o nebunie, fiind urmăriți cu adevărate ferăstraie cu lanț. Cu siguranță nu avem așa ceva în Anglia, voi o faceți chiar aici.

Jack:

Eu și unii dintre băieți am reușit să găsim un gard mic în colțul uneia dintre camere și am pus-o peste asta.

Orice idee de tatuaj cu care vă bucurați că nu ați trecut?

Ryan: Primul meu tatuaj am vrut să-mi iau o stea pe mână, dar surorile mele au spus: „Te rog, nu face asta”. La acea vreme aveam 16 ani și ani de zile am crezut că o doresc, dar m-am despărțit de ea. Stelele pe care le iubesc, pe cot, sunt ale stelelor de pe steagul Australiei, de la primul nostru turneu acolo. Tocmai am avut cel mai bun moment din viața mea. Nu am dormit o săptămână.

Fotografii de Evan Kaucher

Fotografii de Evan Kaucher

Cum se simte The Hunna despre tatuajele fanilor?

Jack:

După primul cuplu am spus: „woah, chiar ai de gând să faci asta”. Dar există o mulțime de lucruri și este cu adevărat uimitor. Oamenii primesc versuri și logo-uri și, sincer, arată greu ca dracu.