Jutes este o vedetă în creștere în industria muzicală, după ce a debutat mai multe single-uri în ultimele luni, inclusiv "Unde te duci?" El'În prezent se află în pragul lansării EP-ului său, "Supravalorizat" și ca o tachină pentru fani, el'Tocmai a renunțat la cel mai nou single al său, "Vis urât." Aruncați o privire la interviul nostru cu Jutes despre muzica sa, carantina și tatuajele sale în galeria de mai jos, apoi spuneți-ne părerile dvs. despre noua sa muzică în secțiunea de comentarii de pe social media.

Luați-mă prin creșterea dvs. și cum ați dezvoltat un interes pentru muzică.

Crescând, eram în preajma muzicii foarte devreme. Tatăl meu era toboșar într-o trupă de rock, așa că mergeam la spectacole și practicau trupa purtând dopuri mici pentru urechi, pentru a le bloca. Dar nu mi-a trecut niciodată prin minte că aș putea sau voi ajunge să fac muzică. Eram obsedat de baschet și eram pregătit să devin profesionist. Visul acela s-a stins când am descoperit filmul în ultimul an de liceu și am ajuns să primesc o bursă la una dintre cele mai bune școli de film din Canada. Am ajuns să-l urăsc pentru că elementul școlar al acestuia a aspirat distracția. Aici am început să scriu rapuri mici în camera mea de dormitor, în timp ce săriam de la curs și cred că în cele din urmă ceva s-a blocat.

Cine au fost unele dintre inspirațiile dvs. muzicale care au crescut și cum au modelat stilul dvs. actual?

Red Hot Chili Peppers este formația mea preferată din toate timpurile. Am fost mereu obsedat de ei, Anthony Kiedis este eroul meu. De asemenea, mi-a plăcut Third Blind Eye și, evident, blink-182. Amicii mei de baschet m-au adus la hip-hop și m-am cam îndepărtat de muzica rock și am devenit obsedat de ea. Preferatele mele au fost Outkast, Ludacris și mai târziu Kid Cudi.

Vorbește-mi prin EP-ul tău „Overrated”. Ce s-a întâmplat și de ce ai ales aceste melodii?

"Supraevaluat" este un produs al mutării mele din Toronto în Los Angeles. Am înregistrat mai ales în dormitorul meu, inspirându-mă doar din rahatul nebun și din nebunii în care mă aflam. Majoritatea persoanelor toxice. Dar am învățat multe despre realizarea acestui proiect. În cele din urmă îmi împingeam vocea și găseam părți din ea pe care nu știam că există. Nu m-am gândit niciodată că voi putea să cânt muzică rock sau pop punk. Chiar nu eram un cântăreț care a crescut, a trebuit să mă învăț cum (mulțumesc autotune). Aceste melodii tocmai s-au reunit fără efort și am simțit că este un mic eșantionant de unde mă aflam mental și emoțional în acel moment al vieții mele.

Care este procesul tipic de scriere și înregistrare? Cum găsești inspirație?

Acest lucru se schimbă aproape la fel de mult ca și genul meu. Am început să scriu și să înregistrez totul singur în camera mea. Apoi, treptat, am început să înregistrez în fața unor prieteni în care am avut încredere. Apoi m-am mutat în LA și m-am lansat în viața de studio, lucrând zilnic cu oameni noi în locuri noi. Când nu ești 100% încrezător în vocea ta, acest lucru poate fi stricat. Dar îmi place să mă arunc din zona de confort, astfel încât să pot ridica nivelul. Acum, din cauza COVID, m-am întors în dormitor și îmi place să-l iubesc. Există magie care se întâmplă numai când sunt singur și care nu se poate întâmpla într-o cameră plină de oameni. Mă inspir în principal emoțiile mele. Când simt ceva intens, nu mă pot opri să iasă când scriu.

Cum a avut impact carantina capacitatea ta de a scrie, de a înregistra și de a-ți promova muzica?

Carantina m-a făcut să mă închid și să devin din nou ciudat. M-a făcut să încerc rahat fără ca cineva să se uite. Am cam pierdut o parte din sosul meu secret Jutesy în timp ce lucram în studiouri cu alte persoane cu propriile lor opinii și gust muzical. Când sunt singur, am încredere deplină în mine și mă scufund într-o altă lume și cred că atunci îmi fac cele mai tari lucruri. Conținutul a fost mai dificil cu lucrurile de distanțare socială, dar chiar și asta m-a făcut să devin creativ și să-mi dau seama cum să filmez singur un videoclip. Îmi place să fiu provocat și îmi plac lucrurile să se schimbe și mă obligă să mă adaptez. Mă descurc din asta, dar ies mereu din ea simțindu-mă mai bine decât eram.

Care este single-ul tău preferat din EP și de ce?

"Unde te duci?" este înregistrarea mea sonoră preferată. În sfârșit, eu făceam o melodie care se simțea ca muzica pe care o iubeam crescând. M-a făcut să mă simt ca, "La naiba, așa că pot să fac rahatul pe care îl iubesc acum." Însă, discul care înseamnă cel mai mult pentru mine este "Nu sunt pregătit." Este vorba despre unchiul meu care a murit de nicăieri. Piesa a ieșit din mine și a fost o nebunie emoțională de înregistrat. Înseamnă foarte mult pentru mine și familia mea.

Când ți-ai făcut primul tatuaj și care este povestea din spatele acestuia?

Cred că aveam 17 sau 18 ani. Este un citat pe antebrațul meu care spune: „Chiar și atunci când nu este nimic de făcut, nu mai e timp de pierdut”. Am inventat-o ​​la duș, iar eu și prietenii mei l-am folosit ca motto. Eram în acest mic oraș mic, cu nimic de făcut, dar ne-am apucat întotdeauna de rahaturi ciudate / amuzante / cool.

Care este tatuajul tău preferat și de ce?

Aceasta'Este atât de greu de spus, cu siguranță mă întreabă deseori și, în general, spun că ursul pe umăr făcut de Mike Storey în Toronto. Mă face să mă gândesc la bunicul meu pentru că iubește urșii și cere mereu să-l văd când îl văd. El va spune „Mai ai ursul?” Îmi place și regele sinuciderilor de pe mâna mea Matt Vanasse care se află și la Toronto.

Luați-mă prin câteva dintre tatuajele pe care le-ați făcut singuri prin stick-and-poke și ce înseamnă ele pentru dvs..

Am făcut peste 10 dintre ele acum. Prietenul meu Sleestak din Toronto era în LA și a ajuns la mine pentru a-mi face niște tatuaje. Mi-a lăsat ace și cerneală, așa că am început să mă joc și să-mi dau bătaie. Abia în carantină am început să mă înnebunesc și am decis să încep să mă tatuez. Toate sunt destul de simple și aleatorii, ca o inimă, niște fire de păr încrucișate, 613 (cod de zonă Ottawa), niște zaruri, stele, un LA mare, un craniu, frunze etc. Nimic prea adânc, doar lucruri distractive.

Ce urmează pentru tine?

Am o grămadă de discuri grozave pe care le lansez. Vibrații diferite față de ultimul EP. Din nou mai mult hip-hop și filmări video, oricum pot. Și am proiectat o mulțime de droguri în curând. Oh, și uriașe hituri radio și milioane de dolari.

Stai bine pentru videoclipul oficial al iutei' "Vis urât," viitoare 8/20.