Obosit: Ziua Anului Nou.

Cu fir: Ziua Mew Years.

Deși se pare că fiecare zi este o zi perfectă pentru a petrece ore întregi uitându-vă la conținutul de pisici de pe internet, se dovedește că astăzi este de fapt dedicat acelui glorios hobby care pierde timpul. The "vacanţă" a fost inventat în 2016 pentru a avea o sărbătoare specială a noului an doar pentru pisici. 

Ca și ea'O nouă sărbătoare, nu sunt'O mulțime de tradiții încorporate încă în ea. Posibilitățile sunt nelimitate. De exemplu, am putea construi o minge mare de fire pe care să o scăpăm la miezul nopții și să prăjim cu cocktailuri de catnip servite în farfurii. Am putea petrece toată ziua înfășurată în pături cu pisicuțele noastre confortabile în timp ce mâncăm lasagna în cinstea unui anume, pisica portocaliu lacomă. 

Am putea alege această zi ca fiind momentul perfect pentru a ieși și pentru a ne face un tatuaj de pisică. Puteți obține unul dintre bebelușii dvs. cu blănuri personale, o celebră pisică pe internet sau cel mai recent meme legat de feline. Sau mergeți pe un traseu ușor nebun, ca umilul dvs. autor aici, și faceți-vă un tatuaj o pisică demon care umflă vodca, așa cum este prezentat în "Maestrul și Margarita" de Mihail Bulgakov. Aceasta'e bine.   

Oamenii din galeria următoare au început în ziua Mew Years cu tatuajele lor uimitoare de pisică. Sau, așa cum spun adesea spre mâna celor din jur, "Tatuaje." 

La ce fel de tatuaj de pisică te gândești? Ceva drăguț? Ceva acerb? Ceva răutăcios? Spuneți-ne pe social media. Happy Mew Years!