Ca femeie cu tatuaje pe stomac, eu'Am fost întrebați câte o întrebare de fiecare dată de prieteni, familie și străini: ce se va întâmpla cu tatuajele tale când vei rămâne însărcinată? Și, deși nu am intenția de a rămâne însărcinată în curând, încă nu am fost'nu pot răspunde la această întrebare. Corpul tău se schimbă atât de mult când rămâi gravidă, iar pielea de pe stomac se va întinde pentru a găzdui un copil în creștere. Unele femei ajung cu multe vergeturi, în timp ce altele nu't. Cu toate acestea, singura modalitate de a afla mai multe despre modul în care tatuajele mele ar putea fi afectate de sarcină a fost să întreb mamele tatuate. 

Captură de ecran 07-07-2018 la 10.04.21 AM

Prima persoană la care m-am uitat a fost modelul australian și viitoarea mamă – Summer McInerney. McInerney este un model popular de tatuaje care este muza artistului Coen Mitchell. Ea'În prezent este însărcinată cu primul ei copil și a documentat procesul pe social media. Într-un videoclip postat la McInerney'Pe canalul YouTube, a fost întrebată cum au fost afectate tatuajele de sarcină. Ea a răspuns la întrebare spunând:

"Pielea mea este foarte strânsă și stomacul se întinde. Aceasta'doare tot timpul și este întins constant. Eu'Încerc să fac tot ce pot pentru a evita vergeturile. Eu'Am o rutină foarte bună de îngrijire a pielii, în esență eu'Sper doar că rutina mea de îngrijire a pielii va fi suficientă pentru a nu avea vergeturi și poate pentru ca burta să revină la normal. Dar vom vedea."

imagine2

De asemenea, am întrebat modelul și mama a doi copii, Brianna Wyble, despre experiența ei cu tatuajele și sarcina. Ea'Am avut doi copii și are o mulțime de experiență înțelegând modul în care sarcina va afecta tatuajele la stomac. Aici'ce a spus ea:

"Am câștigat aproximativ 30 de kilograme cu fiecare copil și am mâncat sănătos, astfel încât corpul meu să nu fie'prea stresat și întins. La acea vreme, aveam tatuajul pisicilor și lunii pe burtă, precum și fenixul pe coaste. Ambele arată la fel de bine acum ca atunci când erau proaspăt vindecați. Deci, dacă ai grijă de tine, tatuajele ar trebui să își păstreze forma."

Captură de ecran 07-07-2018 la 10.12.18 AM

În cele din urmă, am aruncat o privire pe YouTuber și noua mamă Lucy Molloy din Australia. Molloy a avut recent un copil cu soțul Dan Molloy și într-un videoclip publicat pe canalul ei de YouTube, ea a răspuns la mai multe întrebări trimise de fanii ei. Și în loc să-și împărtășească experiența în lumi, a făcut un pas mai departe, prezentându-și tatuajele la stomac la sarcina de nouă luni și apoi la trei săptămâni după naștere.

Molloy la 9 luni de sarcină

Molloy la 9 luni de sarcină

Molloy la 3 săptămâni postpartum

Molloy la 3 săptămâni postpartum

Ce părere aveți despre aceste mame și despre impactul sarcinilor lor asupra tatuajelor lor? Ești o mamă care a avut o experiență diferită? Spuneți-ne părerile, opiniile și întrebările dvs. în secțiunea de comentarii de pe Facebook.

Captură de ecran 07-07-2018 la 10.10.20 AM