Sayyora Badalbaeva este un model de tatuaj în vârstă de 23 de ani și star al realității, cu sediul în California. Badalbaeva s-a născut în Uzbekistan și a trăit în națiunea Asiei Centrale până când s-a mutat în Statele Unite în adolescență. În 2017, Badalbaeva a apărut în cel de-al 17-lea și ultimul sezon al Oxigenului's Bad Girls Club și astăzi, ea'e student pre-drept la Universitatea din California de Sud, precum și model pe Is My Girl. Și în timp ce Sayyora a fost cu siguranță un "enigmă exotică" în zilele ei pe BGC, ea'A făcut o modificare extremă a aspectului ei fizic.

În primăvara anului 2018, Badalbaeva a călătorit în India pentru a avea o operație controversată de o companie numită BrightOcular. BrightOcular este un implant artificial din silicon care se introduce direct în iris. Aceasta creează o lentilă de contact permanentă care schimbă culoarea ochilor. 

48af9d274501c4f4688775586dc91ea5

Într-un videoclip publicat pe canalul ei de YouTube, Sayyora le explică fanilor ei de ce a decis să aibă procedura și cum se face procesul. Ea împărtășește faptul că a fost inspirată să fie operată după întâlnirea cu influențatorul Khalil Underwood, care'Am trecut de la a avea ochi maro închis la albastru gheață. A petrecut mulți ani cercetând avantajele și dezavantajele acestei intervenții chirurgicale și, în cele din urmă, a rezervat o întâlnire în India pentru a o face. În prezent, această procedură nu este efectuată legal în Statele Unite, de aceea pacienții care doresc să o facă trebuie să călătorească în locații din alte țări. Badalbaeva susține că a avut o procedură extrem de reușită și observă că are vizite regulate cu medicul ei de ochi din California pentru a se asigura că'are o sănătate bună.

Înainte și după finalizarea procedurii, Badalbaeva susține că a primit critici atât din partea persoanelor de pe rețelele de socializare, cât și a membrilor familiei sale. Acest lucru se datorează faptului că în ultimii ani au apărut multe mărturii în care clienții din trecut au suferit complicații majore din această procedură. Unii au susținut că operația le-a cauzat pierderea vederii, în timp ce alții se tem de ele'voi deveni complet orb.

Din fericire pentru Badalbaeva, ea are ochii verificați lunar și în cazul în care ceva nu merge bine, implanturile pot fi îndepărtate pe linie. Ce părere aveți despre lentilele de contact color permanente? Ați călători pe jumătate în jurul lumii pentru o procedură chirurgicală? Spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste în secțiunea de comentarii.