Marți, 14 aprilie, pictograma punk din New York și managerul Trash and Vaudeville, Jimmy Webb, au încetat din viață la vârsta de 62 de ani. Rolling Stone, Webb'prietenul Heart Montalbano a confirmat că el'am murit de cancer.

Cu câteva luni în urmă, înainte ca COVID-19 să ne pună în carantină, eram la Grit N Glory, în partea de jos a estului, când am văzut un bărbat care purta imprimeu zebră din cap până în picioare, cu o jachetă împânzită și părul șanț, trecând prin ușă. A intrat pe acea ușă cu o prezență diferită de orice eu'Am mai văzut și m-am adresat unuia dintre proprietari, tatuatorul Megan Massacre și l-am întrebat, "Este o celebritate?"

Se pare că acel bărbat era Jimmy Webb și, deși inițial am crezut că este o stea rock, el'Cel mai bine cunoscut pentru că este una dintre fețele din East Village's Trash and Vaudeville. Trash and Vaudeville a fost un element de bază al punk rock-ului din St. Marks, iar Webb a fost vânzător și cumpărător acolo de mulți ani. El i-a îmbrăcat pe toți cei care au trecut prin acele uși, de la vedete la modele pentru a trage regine la studenți de zi cu zi. Webb a lucrat mulți ani la reperul punk, echipând celebrități precum Debbie Harry și The Ramones.

Apoi, vineri, 13 octombrie 2017 Webb și-a deschis propriul butic, I NEED MORE, pe strada Orchard, aducând inteligența sa de energie și stil într-o clădire nouă. În februarie, Webb a avut ultimul său mare hurra când a găzduit un eveniment numit "Amprente în februarie," care îi prezenta pe Debbie Harry și Iggy Pop apăsându-și amprentele de mână în podeaua de beton a magazinului său.

Mulți s-au pronunțat de la Webb'A fost anunțată trecerea, inclusiv Harry, care a împărtășit "Te iubim Jimmy," alături de o fotografie a lor împreună pe Instagram ei. "RuPaul's Drag Race" câștigătoarea Sharon Needles a împărtășit o fotografie cu ea pe Webb pe Instagram, scriind "Odihneste-te in pace vechi prieten. Mi-ai spus mereu că am o mărime 3 .. IAD! Le-ai spus TUTUROR că au o mărime 3 !! Contribuția și dragostea dvs. față de rock’n’roll este incomensurabilă."

Webb nu numai că a avut un impact asupra vieții vedetelor și starurilor rock, ci a avut un impact extraordinar asupra orașului New York. Mulți dintre noi avem povești despre intrarea în Trash și Vaudeville și întâlnirea cu omul care a înveselit lumea punk cu zâmbetul său magnetic. O icoană de modă cu tatuaje badass a părăsit lumea noastră, dar el'Cu siguranță și-a pus amprenta asupra ei.