În timpul sezonului 8, Nikki Simpson a câștigat două victorii principale la provocare și, alături de alianța ei, a jucat în Ink Master: Angels timp de două sezoane. Acum, ea'S-a întors în competiție ca antrenor alături de câștigătorul sezonului 10, Josh Payne, pentru a ajuta la îndrumarea unei noi culturi de artiști până la final. Am ajuns din urmă cu veterana talentată pentru a afla despre experiența ei întorcându-se la spectacol și ce'S-a schimbat de când a apărut ultima dată pe ecranele noastre.

Ce s-a schimbat de când te-am văzut în sezonul 8?

Ei bine, totul s-a schimbat sincer. Doar de la a face sezonul 8 până la a avea ocazia să facă Angels, atingerea pe care Ink Master a avut-o este nebună. Pot călători în atât de multe locuri din întreaga lume și am privilegiul să-mi tatuez aproape oriunde doresc să merg, acesta este unul dintre visele mele. Asta e tot ce mi-am dorit din această experiență, să călătoresc și să fac ceea ce îmi place.

Cum ați fost abordat cu privire la revenirea în sezonul 12?

Ink Master m-a contactat și m-a întrebat dacă vreau să fac un mic off, ceva foarte rapid de filmat. Am spus: „Ei bine, dacă nu mă implică să fiu acolo luni întregi și să trec prin râșniță, mi se pare ceva ce pot face față”. Au spus că mă voi întoarce ca antrenor și chiar am luat asta ca o onoare, deoarece înseamnă că m-am descurcat destul de bine. A fost valabil să știu că orice am făcut ca artist pe Ink Master și de atunci mi-a dat legitimitate să ajut oamenii din competiție și să-i învăț câteva lucruri.

În industria tatuajelor în general, credeți că bărbații și femeile au experiențe diferite ca artiști?

100%. Cred că fiecare experiență este diferită de la bărbați la femei. Multe femei s-au confruntat cu dificultăți în tatuaje pe baza stereotipului sau stigmatului conform căruia femeile sunt mai slabe, dar trebuie să aveți o piele dură pentru a face acest lucru în această industrie. Întotdeauna a fost lumea unui băiat, dar atâta timp cât ești respectiv și poți păstra o energie pașnică în tatuare, atunci [sexul] nu contează.

Cum influențează pozitiv și negativ social media pe tatuatoarele de sex feminin?

La începutul carierei mele, nu eram foarte cunoscut și Instagram nu era un lucru uriaș, așa că imaginea ta nu era atât de importantă sau exploatată ca acum. Pentru că acum, putem împărtăși modul în care arătăm în întreaga lume și oamenii au iubit cu adevărat ideea unei femei frumoase care face tatuaje, indiferent de aspectul tatuajelor. Dacă vei avea cu adevărat succes, este mult mai ușor să o faci dacă ești cu adevărat atrăgător. Va exista întotdeauna un stigmat în care femeile trebuie să se prezinte ca fiind prezentabile într-un anumit fel, pentru a fi apreciate ca fiind frumoase. A fost o călătorie interesantă care echilibrează aspectul și cariera, deoarece cu cât trece mai mult timp, cu atât mai mulți oameni se concentrează asupra aspectului, iar rahatul ăsta e al naibii de enervant. Chiar nu contează, pentru că la sfârșitul zilei, nimeni nu se uită la mine. Se uită la tatuajul care le va fi pe tot restul vieții. Frumusețea noastră se va estompa, dar tatuajele mele nu.