După aproape nouă ani de cuplu, actorii Vanessa Hudgens și Austin Butler și-au încheiat relația în ianuarie 2020. De la despărțire, Hudgens s-a tratat cu o terapie cu cerneală. Pe 23 ianuarie, Hudgens a primit un nou tatuaj de Bang Bang NYC'Dragon, specializat în portrete micro și Hudgens tatuat's "Liceu de muzica" cast mate Ashley Tisdale în noiembrie 2019. În timpul acestei sesiuni, Hudgens a primit o floare de soare de culoare mică pe partea nervurilor și nu a reușit'Nu durează mult până când actorul se regăsește în Dragon'Scaun mai puțin de o lună și jumătate mai târziu.

Hudgens l-a vizitat pe Dragon la Bang Bang NYC'Locația Grand St seară, făcând un alt tatuaj delicat. De data aceasta, pe lângă faptul că a postat o fotografie cu tatuajul, Hudgens a realizat un videoclip cu ea reacționând pentru prima dată la tatuaj. Și permiteți-mi să vă spun, fiecare artist speră să primească această reacție de la un client. În videoclip, care are în prezent 5 milioane de vizionări, Hudgens aleargă spre oglindă, își vede noul tatuaj și apoi face o serie de zgomote exaltate. Legendar.

Hudgens'Noul tatuaj este un înger gol negru și gri, pe care actorul l-a numit "Înger Feminin Divin" pe Instagram ei. Ce crezi despre noua ei adăugire? Ați reacționat în acest fel la un nou tatuaj? Spuneți-ne părerile dvs. despre această poveste pe social media.