Din momentul în care a izbucnit pe scenă în 2014, Willie Cauley-Stein a cerut atenția ta. Centrul de șapte picioare a fost o forță a naturii în timp ce juca pentru John Calipari'Pisicile sălbatice din Kentucky. Cauley-Stein a făcut parte integrantă din acea echipă extraordinară care nu a reușit decât un sezon perfect în 2015. 

După ce a fost redactat pe locul șase la Sacramento Kings, Cauley-Stein și-a petrecut cea mai mare parte a carierei trudind în obscuritate jucând pentru una dintre cele mai proaste francize din sport. Ca să nu spun că a jucat prost, pentru că nu a jucat't, dar ea'Este imposibil să iasă în evidență într-un oraș atât de bun. Chiar și atunci când tu'are o înălțime de șapte picioare și acoperit de tatuaje. 

Acum, când Cauley-Stein joacă pentru Golden State Warriors, o mulțime de oameni îl anunță din nou. În timp ce echipa s-a luptat cu accidentări, Cauley-Stein a jucat un centru puternic, mai ales în partea defensivă a lucrurilor.. 

Cauley-Stein s-a așezat recent cu NBC Sports pentru a discuta despre unele dintre tatuajele sale, inclusiv despre povestea semnificativă din spatele cernelii de pe sprânceană. 

"Recent, tocmai mi-am luat acești doi foști deasupra ochiului, am avut un prieten care a murit," Cauley -Stein explică. "Am primit cei doi foști și lacrimile. De fiecare dată când mă uit în oglindă asta'Mă determină literalmente să realizez ceea ce ne-am propus." 

Centrul explică cât de multe dintre tatuajele sale au servit drept motivație de-a lungul anilor. Aceasta include una dintre primele sale piese – scenariu pe brațul său care citește "Cea mai mare plăcere în viață este să faci ceea ce spun alții că nu poți face."

"Am luat asta la liceu," Spune Cauley-Stein. "M-a ajutat literalmente în cele mai dificile momente din viața mea."

Noi'L-am observat întotdeauna pe Cauley-Stein'cerneală când el'Suntem acolo pe teren, acum, când știm ce înseamnă spatele unora dintre lucrările sale, noi'ești și mai impresionat. Poti vedea întreg video aici