În sezonul 2, Sarah Miller s-a alăturat distribuției Ink Master și a câștigat publicul cu tenacitatea, spiritul și, mai presus de toate, talentul. În timpul sezonului inițial, ea a suflat judecătorii cu abilitățile sale impresionante de realism și a ratat cu mult marele premiu. Cu toate acestea, când vine vorba de recunoaștere și respect în industrie, Miller este unul dintre cei mai de succes concurenți care au favorizat concurența. A făcut o scurtă revenire la serie în sezonul șapte, dar acum, ea'Revin la franciză ca antrenor alături de Bubba Irwin. Am avut șansa să ne așezăm cu Miller pentru a afla de ce s-a întors la spectacol, ce a învățat de la antrenor și ce a'Aș dori să văd din sezoanele viitoare ale seriei.

Ce s-a schimbat pentru tine între sezonul șapte și acum?

Am avut multe oportunități de a călători în străinătate, am fost pe toate continentele, cu excepția Australiei și Antarcticii. Am ajuns să văd multă lume și diferite tipuri de tatuaje din fiecare zonă. Mă simt foarte norocos pentru asta.

Cum ați fost abordat cu privire la revenirea în sezonul 12?

Un producător m-a contactat și m-a întrebat dacă sunt interesat să revin. Și, desigur, îmi place să lucrez cu Paramount și orice ar dori să facă este fantastic.

Care au fost gândurile tale inițiale cu privire la tema sezonului?

Mi s-a părut foarte interesant din cauza dinamicii dintre bărbați și femei, dar și a tatuatorilor și a încăpățânării noastre. Revenirea ca antrenor a pus totul într-o lumină foarte interesantă și vor avea loc multe lucruri interesante în acest sezon.

Cum credeți că tratamentul femeilor în industrie s-a schimbat de când v-ați început cariera?

Cred că a avut loc o schimbare, cu atât mai mult în talentul pe care îl vedem. Oamenii nu privesc neapărat pe cineva și indiferent dacă sunt un tip sau o fată, ci nivelul muncii lor și capacitatea lor de a executa ceea ce fac. Aceasta a fost experiența mea, în special din partea publicului. Oamenii nu spun „Oh, ești bun pentru o fată”, ci spun „Ești un artist de tatuaje ticălos”. Industria se schimbă puțin mai încet, dar s-au făcut pași uriași.

Care sunt diferențele majore dintre tatuatorii de sex masculin și feminin?

Când am crescut, eram mai degrabă un băiețel, așa că nu am înțeles niciodată foarte bine chestia fetei. Cred că mă încadrez puțin diferit față de multe dintre femeile care intră în industrie, dar cred că, în general, fetele sunt puțin mai deschise să învețe sau să ceară sfaturi, să asculte și să le aplice. Simt că, dacă ai impuls, ambiție și talent ca femeie, dacă cineva se așează și îți arată ceva, înveți puțin mai repede. Am observat că băieții fac ceva mai mult singuri; fac încercări și erori. Vor cere sfaturi și apoi, pe măsură ce răspundeți, își vor răspunde la propria întrebare. Acest lucru nu este obișnuit pentru toată lumea. Există un eșantion atât de larg de diferite personalități, abilități de învățare și talente în această industrie și este foarte interesant să vedem unde se încadrează oamenii..

Ce sfaturi le-ai dat concurenților în acest sezon?

Când concuram, am pierdut din vedere de ce am început să mă tatuez în primul rând. Mi-a plăcut tatuajul, a fost viața mea și fiecare piesă pe care o pot face, vreau să mă bucur de ea indiferent dacă este scenariu, un portret masiv sau o piesă din spate cu mai multe sesiuni. Există ceva special în fiecare tatuaj pe care îl faci. Simt că am pierdut puțin din vedere asta când concuram, pentru că sunt atât de mulți alți factori de luat în considerare. Ești îngrijorat și te concentrezi asupra lucrurilor mici pe care le pierzi din perspectiva de ansamblu. Cel mai mare lucru pe care sper să-l aduc la masă a fost să readuc un pic de distracție în el și să-mi amintesc să mă bucur de fiecare proiect fără a fi prins de presiune.

Care a fost cel mai greu lucru de a fi antrenor?

Cel mai greu lucru de a fi antrenor este învățarea tuturor din dinamica echipei tale. Fiecare persoană are un limbaj corporal diferit și învață diferit. Au medii diferite și niveluri de talent. Și să îi faci pe toți să lucreze împreună nu este un lucru pe care să îl poți face imediat. Intrând, trebuie să vă demonstrați pentru a determina oamenii să vă asculte. Dar, mi-a plăcut foarte mult să fiu antrenor. Și văzând cum s-au desfășurat lucrurile, cu siguranță aș face ceva din nou.

Dacă ai avea ocazia să alegi tema sezonului următor, ce ai vrea să vezi?

Aș vrea să văd ceva puțin diferit. Poate că, în loc să fie eliminat cineva în fiecare săptămână, poate ar exista echipe de oameni care abordau proiecte mari. Cu limitele de timp pentru spectacol, oamenii nu sunt în măsură să prezinte unele dintre cele mai spectaculoase lucruri pe care le poți face în tatuare chiar acum. Aș dori să văd că Ink Master primește câțiva frați grei și extinde limitele de timp pentru a permite sesiuni de tatuaje de mai multe zile, astfel încât publicul să poată vedea magia pe care o putem crea.