Există mii de tatuatori talentați în întreaga lume, așa că pentru a fi ales de o celebritate nu trebuie doar să fii în partea de sus a jocului, ci și să fii rece. Vedetele își doresc să se simtă ca acasă pe scaunul unui tatuator și își pun încrederea într-un artist care îl poate lovi cu piciorul ca pe un homie. Ganga este unul dintre acei artiști de talie mondială care i-a impresionat pe cei de la Hollywood cu abilitățile sale de top, în special pe muzicienii de top Drake, Post Malone, Chris Brown și Nicky Jam. Ne-am așezat cu Ganga pentru a-i descoperi ascensiunea meteorică în industrie și pentru a înțelege de ce a decis să facă din Los Angeles acasă.

Treceți-ne la începutul dvs. în industria tatuajelor.

Începutul carierei mele de tatuaj a fost dificil. La început, nimeni nu vrea să fie tatuat de tine pentru că nu ai experiență. A trebuit să încep prin a-mi tatua toți prietenii apropiați până când am început să-mi fac un nume și oamenii au început să aibă încredere în munca mea.

Cum ți-ai dezvoltat stilul de semnătură și ce te-a atras spre negru și gri?

Practică. Am petrecut fiecare zi lucrând și, în cele din urmă, am început să mă simt confortabil cu stilul meu specific. Am încercat fiecare stil și mi-a deschis calea pentru ceea ce fac astăzi. Acolo'Nu există un motiv specific pentru care fac negru și gri, cred că este stilul pe care îl simt cel mai confortabil.

Cum ai cunoscut o parte din clientela ta bine-cunoscută și care a fost experiența ta, cum ar fi tatuarea lor?

A fost o experiență care le schimbă viața, cunoașterea lor personală și relații în creștere. M-am întâlnit cu Odell [Beckham Jr.] în vremea când eram în turneul lui Drake și de acolo, am devenit o prietenie.

Ce sfaturi le-ați oferi colegilor tăi artiști tatuatori cu privire la obținerea unei vedete pe scaun?

Stai calm. Mi-a fost greu să nu fiu nervos în timp ce îi tatuez pe Drake, Odell, Chris Brown sau Post Malone. Dar la sfârșitul zilei, trebuie să faci ceea ce faci în fiecare zi – tatuaj.

Cum a influențat clientela celebrității dvs. afacerea dvs. și a schimbat modul în care lucrați?

[Tatuarea vedetelor] m-a beneficiat foarte pozitiv. Toți au platforme uriașe, deci dacă arată că au încredere în munca ta, atunci mulți oameni vor vedea asta. Impactul poate fi imens dacă munca ta este bună.

Care sunt unele dintre cele mai mari diferențe în cultura tatuajelor dintre Spania și Statele Unite?

Simt că oamenii din Spania încă nu acceptă tatuajele așa cum fac în SUA. Mai avem multe de învățat în Spania dacă cineva are sau nu tatuaje. Nu schimbă o persoană din interior.

Cum ați descrie cultura tatuajelor din L.A. și unde vă încadrați în ea?

Cred că este capitala tatuajului din lume. Îmi place aici și eu'Învăț o mulțime de lucruri despre industrie pe care nu aș putea să le învăț în Spania.

Care este lucrul tău preferat de tatuat?

Aș spune că portretele personajelor de film sunt preferatele mele.

Ce este ceva pe care ai vrea să-l tatuezi în viitor, pe care încă nu l-ai reușit?

Nu mă pot gândi la unul specific acum, dar probabil la un personaj de film. Îmi place să-l tatuez pe Johnny Depp, deoarece sunt un mare fan al lucrării sale, deci poate unul dintre personajele sale pe care nu l-am făcut încă.