Inghetata a incantat masele de secole, cu unele dovezi gasind deserturi congelate in China antica in jurul anului 3000 i.Hr. În loc de lapte, zăpada a fost folosită pentru răcirea mierii și a vinului în primele câteva sute de ani și prin tranzacționare, desertul s-a răspândit în curând în toată Europa. În secolele XVIII și XIX, înghețata a devenit mai accesibilă și mai ieftină. Odată ce refrigerarea ieftină a devenit disponibilă pentru mase, a început boom-ul înghețatei și au fost adăugate la listă zeci de arome interesante – în mare parte datorită a doi bărbați din Burlington, Vermont.

Ben Cohen și Jerry Greenfield l-au înființat pe Ben & Jerry's-a aflat într-o benzinărie renovată în 1978 după ce a achiziționat o investiție de 12.000 de dolari. De-a lungul anilor 1980, compania a făcut numeroase repere în carieră – de la înființarea Zilei conului liber (care încă mai are loc în fiecare an pe 5 mai), creând celebra sa aromă Cherry Garcia după Jerry Garcia din The Grateful Dead și au fost distinși cu Small Business Persons din SUA. Anul până atunci președintele Ronald Reagan. De-a lungul anilor lor de afaceri, Ben & Jerry'Au fost în topul problemelor sociale și politice cu înghețata, creând arome pentru a susține căsătoria homosexualilor, Obama'Campania prezidențială și rezistența împotriva lui Trump'administrarea s. Multe gazde târziu au fost sărbătorite și cu propriile lor arome, inclusiv Stephen Colbert și Jimmy Fallon.

În cinstea tuturor aromelor uimitoare de înghețată de acolo și a Zilei naționale de înghețată cu ciocolată, noi'Am strâns câteva dintre tatuajele noastre preferate care prezintă deliciul înghețat de la tatuatori talentați din întreaga lume. Aruncați o privire la unele dintre tatuajele noastre preferate de înghețată din galeria de mai jos, apoi anunțați-ne aroma preferată de înghețată în secțiunea de comentarii de pe social media.