Pentru a parafraza dintr-una dintre cele mai bune piese de artă care au fost create vreodată, "Bad Boys 2," rahat tocmai a devenit real. După închiderea primului val de baruri și restaurante, multe alte afaceri, inclusiv magazine de tatuaje, acum li s-a ordonat închiderea în toată țara. California cere toate cele 40 de milioane locuitorii să se adăpostească la locul lor. O mulțime de oameni își pierd locul de muncă și mulți dintre noi restul lucrează de acasă pentru prima dată în viața noastră. Există o tonă de incertitudine cu fiecare aspect al vieții chiar acum. Pentru a spune lucrurile cu blândețe, chiar trebuie să fim capabili să ne acordăm și să râdem acum. 

Inked este aici pentru tine cu câteva tatuaje prostești care, sperăm, te vor face să chicoti. Poate că unul sau două dintre aceste tatuaje ar putea chiar provoca o gâfâială. 

Acolo'Nu există rimă sau motiv pentru această colecție de tatuaje, în afară de faptul că fiecare dintre ele ne-a făcut să zâmbim. Unii ne amintesc de desenele sau filmele noastre preferate. Alții sunt pur și simplu delicios de ciudați. S-ar putea să existe chiar și un joc de cuvinte sau două, pentru că, indiferent de ceea ce ar putea crede unii dintre colegii mei, tatăl glumește. 

Bucurați-vă de această galerie de tatuaje ciudate și amuzante. Lăsați-vă să vă îndepărteze mintea de ceva timp. Stai departe de știri câteva minute. Niciunul dintre noi nu vrea sfârșesc prin a merge Jack Torrance pentru toată lumea cu care trăim. 

Stai în siguranță, prieteni.