Baby Yoda a luat internetul prin furtună cu sinele său drăguț, bătrân-copil hibrid, heruvim. Baby Yoda a fost prezentat publicului în "Mandalorianul," noua serie de streaming disponibilă fanilor prin Disney +. Astăzi, fanii așteaptă entuziasmați o picătură de B.aby Yoda merch pentru a ajunge la magazine chiar la timp pentru sărbători.

Via @spcybois

Via @spcybois

Oamenii de pe web sunt înnebuniti peste copilul Yoda – el'El devine meme, el'devine merch si el'Cel mai important devine tatuaje. Acea'E drept, oamenii primesc btatuaje aby Yoda și sunt cu adevărat drăguțe. Așa că am compilat o listă cu unele dintre cele mai bune tatuaje Yoda pentru a vă inspira următoarea cerneală tocilară. 

niste spoilere—Baby Yoda nu este'De fapt, este un copil, dar de fapt are 50 de ani. Din nou, când împlinești 900 de ani, 50 de ani sunt doar o picătură în găleată. Aceasta'Am fost deja a sugerat că Baby Yoda este un personaj cheie din serie și va avea un impact uriaș asupra întregii galaxii Star Wars, dar acolo'Nu există informații despre cum va schimba lumea exact. Aceasta'S-a dezbătut chiar că bebelușul Yoda pe care l-a văzut publicul este de fapt o clonă a lui Yoda adult, dar, bineînțeles, nimeni nu va ști cu siguranță până când seria progresează mai departe. 

Ți-ai face un tatuaj Baby Yoda sau crezi asta'E doar regretabil hype?