Buna dimineata! 

Îmi place să-mi ușurez ziua, luând o cafea, examinând internetul și aruncând un bagel frumos delicios cu brânză cremă simplă (nu prăjită). Aceasta'Este cu adevărat cel mai minunat mod de a începe ziua. 

Eu'Am fost un mare fan al covrigiului de când eram copil. Odată ce am fost prezentat la "Gogoși evreiești" așa cum le-a numit tatăl meu, am fost prins. O parte din ceea ce cred că face bagelele atât de grozave este varietatea diferitelor tipuri și modalități de a le prepara. Așa că, pe măsură ce am crescut și gusturile mele s-au schimbat, întotdeauna mă aștepta un nou bagel. 

Când eram tânăr și mut, eram un mare fan al cojilor de stafidă cu scorțișoară. Cateodata eu'Mă înnebunesc și am servit-o cu niște brânză de stafide cu scorțișoară. Acum, dacă ar fi să văd chiar acea urâciune, bila ar începe să se ridice în gât, dar scânteia a fost cea care a declanșat conflagrația dorinței mele arzătoare de covrigi.. 

Pentru o vreme am fost mereu un mâncător de covrigi lox – trebuie să fi avut un aflux de numerar la acea vreme – și pentru o vreme foarte scurtă am fost super în bagelele de usturoi cu unt, o fază care nu coincidențial a fost aliniată cu o perioadă de a fi singur. 

Bagelurile, ca multe delicatese regionale, ajung întotdeauna să fie furajele pentru argumentele asupra tipului cel mai bun. "Bagelurile din New York sunt singurele bune din cauza apei!" "Bagelurile din jersey sunt mai bune!" "Montreal este singurul loc care o face bine!" Si asa mai departe. 

Eu nu'Nu văd rostul vreunui discurs. De ce să nu-ți placă ceea ce îți place și să-i lași pe ceilalți să le placă? Există atât de multe moduri diferite de a te bucura de un covrig, de ce trebuie oamenii să meargă și să încerce să distrugă alte popoare' bucurie? Feliat în jumătate, feliat în sferturi, prăjit, nu prăjit, cu cremă de brânză, cu avocado, în mușcături mici sau ca un panou de pizza … orice. Fă doar ce vrei și răsfăță-te cu una din lume'Cele mai bune alimente. 

Oh, dar cu o singură avertisment. Don'Comandați un covrig simplu cu unt. Este cea mai blandă ordine de pe Pământ, nu respectă însăși noțiunea de bagel și de ea'E o risipă a tuturor'timpul s.

Uitați-vă la aceste tatuaje uimitoare cu bagel!