Cu mult timp în urmă, într-o galaxie îndepărtată, o națiune divizată a fost de acord asupra unui adevăr singular – toți iubim "Baby Yoda." 

Fixarea națională a lui Baby Yoda (care se numește de fapt Copilul) ar fi putut să scape de cât de extraordinar este primul sezon "Mandalorianul" chiar a fost. 

În multe privințe, această serie a marcat revenirea la simțul și etosul trilogiei originale noi'Am fost promis la lansarea fiecărui film Star Wars filmat de atunci "Întoarcerea Jediului." Niciunul dintre aceste filme nu a oferit ceea ce a fost promis, cu excepția lui JJ Abrams' "Forta se trezeste" care ne-a eliberat doar nostalgia și senzația filmelor mai vechi fără inimă sau povestiri în care George Lucas a redat-o '77. "Rogue One" a venit cel mai apropiat dintre filme, dar nu a fost'Nu e acolo. Dar "Mandalorianul," condus de Jon Favreau, a redat în cele din urmă publicul înapoi în lumea pe care ei'Visam de atâta timp cât își puteau aminti. 

O parte cheie a ceea ce a făcut ca primul sezon să funcționeze a fost revenirea la tropii occidentali care au ancorat "O nouă speranță." Arcul narativ al primului sezon nu este diferit de un sezon al spațiului "Gunsmoke." Sau poate mai potrivit "True Grit," având în vedere rolul protector pe care îl joacă Mando față de un copil care uneori nu are nevoie deloc de protecție. 

În timp ce a existat o poveste generală spusă pe tot parcursul sezonului, "Mandalorianul" De asemenea, s-au răsfățat cu episoade independente care nu fac prea mult pentru a mișca povestea principală, dar care oferă o mulțime de distracții și informații despre personaje. Al șaselea episod din sezon, "Prizonierul," poate fi doar cel mai bun exemplu al unui episod independent care funcționează într-un sezon al oricărui spectacol în destul de mult timp. În plus, trebuie să aflăm "Space Boston" datorită prezentării lui Bill Burr, și garantăm că fanii escadrilei lor locale de curse de poduri sunt al naibii de nesuferit. 

De asemenea, avem tendința de a trece cu vederea performanța uimitoare pe care a dat-o Pedro Pascal de-a lungul seriei, pur și simplu pentru că, bine, niciodată nu-i vedem fața. Cu toate acestea, încă simțiți fiecare emoție pe care Mando o simte datorită lui Pascal'Slujba stelară atât la livrarea liniei, cât și la limbajul corpului. 

Deci, în timp ce noi "lucru de acasă" în această vineri ploioase, planificăm sezonul unu binging înainte de a urmări episodul premier al sezonului doi "Mandalorianul." Și când noi'Am terminat de făcut asta, noi'Probabil că doar îi voi urmări din nou pentru că de ce naiba nu? 

Acum că noi'ești complet aprins, lasă'Vezi câteva tatuaje inspirate din "Mandalorianul." I-am aruncat puțină dragoste în plus lui Mando, deoarece toată lumea și mama lor au deja un tatuaj al Copilului. Lumea are nevoie de mult mai multe tatuaje IG-11 (sau, de altfel, IG-88). Deci, te rog, ia-ți unul și arată-ne-o pe social media. Aceasta este calea.