Sigur, tatuajele minuscule, lucrările în acuarelă și portretele micro ar putea transforma tatuajul tradițional, vedetele fiind acoperite continuu cu cerneală delicată și complet încântătoare, dar există ceva în această nouă tendință de tatuaj. Cea mai nouă cerneală „artă și meșteșuguri” din Instagram este cusută în mainstream, de către artiștii de tatuaje precum Eva Krbdk, Rogelio Vazquez, Bau Oliver, Russell Van Schaick, și Săgeata Ksu.

Tatuajele de broderie creează iluzia hiper-reală a unei imagini tridimensionale și, când sunt făcute corect, arată ca un plasture de artizanat cusut direct pe pielea ta. Pentru o anumită inspirație și pentru a obține intrarea și ieșirea din tendința tatuajelor brodate și a cusăturilor încrucișate, puteți fi în curând pe cale să deveniți jacheta din denim personalizată a viselor dvs..

În timp ce mulți clienți aduc țesături sau o fotografie cu patch-uri real brodate pentru ca artistul dvs. să le reproducă și să le recreeze, tatuatorul potrivit vă poate ajuta, de asemenea, să vă imaginați designul tatuajului de broderie..

În timp ce căutarea întotdeauna a artistului potrivit pentru stilul de tatuaj dorit este 100% importantă, mai ales cu această tehnică, nu vă grăbiți procesul de cercetare. Pentru stilul de tatuaj de broderie, cea mai importantă componentă nu este'Schema de culori, dar contrastul cernelii negre și contururilor. Acea'ceea ce creează iluzia brodată asemănătoare vieții, pentru a obține efectul din fiecare fir.

De asemenea, fii gata să stai o vreme. Roma nu a fost construită într-o zi, iar diavolul este cu siguranță în detaliile acestei tendințe de tatuaj. Deși aceste modele ar putea fi delicate, toleranța la durere ar trebui să fie aplaudată, iar rezultatul final al acestei lucrări aprobate de bunici va fi sărbătorit pentru generațiile următoare.. 

Aruncați o privire la aceste modele incredibile de tatuaje de broderie: