Fotografia de copertă a lui Jenah Yamamoto

În ultimul deceniu sau două, tatuajul s-a îndepărtat de consumabilele refolosibile și în direcția produselor de unică folosință. Când am lucrat ca asistent într-un magazin de tatuaje, majoritatea artiștilor aveau mașini cu bobine și petreceam ore în fiecare zi spălând tuburi de oțel și igienizând fiecare piesă într-o autoclavă. A fost cea mai importantă responsabilitate a mea în acea slujbă și fără mine, artiștii ar trebui să-și ia timp din desen pentru a-l face. Cu toate acestea, lucrul în acest fel a devenit din ce în ce mai puțin obișnuit. Acum, majoritatea artiștilor folosesc cartușe de unică folosință și aruncă aproape tot ceea ce intră în contact cu clientul în timpul procesului de tatuare – de la folie alimentară până la clătirea paharelor la capacele de cerneală.

Pe măsură ce tatuajul a devenit mai popular, deșeurile din această industrie au crescut la un nivel în care artiștii trebuie să înceapă să se gândească la planeta noastră'viitorul lui. Acea'unde intră Dillon Forte. El'Am creat o linie de produse de tatuaj biodegradabile de unică folosință, care au potențialul de a avea un impact mare asupra industriei. El'S-a concentrat pe elaborarea elementelor esențiale pentru tatuaje biodegradabile, cum ar fi aparatele de ras, învelișul de prindere, capacele de cerneală și manșoanele cu șnururi, care consideră că pot rezista în calitate la concurență. Am ajuns din urmă cu Forte pentru a afla de ce produsele biodegradabile pentru tatuaje sunt esențiale pentru a lăsa o amprentă ecologică mai mică și cum intenționează să ia industria cu asalt cu Forte Tattoo Tech.

De ce s-au îndepărtat mulți artiști de produsele pentru tatuaje refolosibile în favoarea produselor de unică folosință?

Sterilizarea corectă implicată în echipamentele autoclavabile necesită mult spațiu și timp, ceea ce se pretează a fi mai puțin convenabil, în special pentru călătorii. Nu toate produsele pot fi refolosite în siguranță și de aceea am dezvoltat această inițiativă.

Cum se elimină deșeurile de tatuaje și unde se îndreaptă?

Orice lucru care intră în contact cu fluide corporale este considerat un pericol biologic și trebuie eliminat ca deșeuri medicale reglementate, deseori ajung să fie incinerat sau în gropile de gunoi. Din moment ce noi nu suntem'Pentru a recicla oricare dintre materialele plastice de unică folosință implicate în tatuaje, produsele biodegradabile sunt atât de esențiale.

De ce este crucială crearea de consumabile biodegradabile pentru tatuaje?

Produsele de unică folosință sunt esențiale pentru a menține procesul de tatuare sigur și steril. Crearea produselor biodegradabile este esențială pentru reducerea deșeurilor acumulate în fiecare zi de comunitatea tatuajelor.

Ce produse pentru tatuaje creează cele mai multe deșeuri?

Cele mai multe deșeuri sunt create de articole mari de plastic, cum ar fi pahare de spălat, aparate de ras, capace de cerneală și filme de barieră, cum ar fi celofanul.

Ce materiale biodegradabile pot fi utilizate pentru a crea consumabile pentru tatuaje și cum?

Produsele noastre nu conțin plastic, sunt fabricate din plante și sunt fabricate din resurse regenerabile. Utilizăm fibrele plantelor precum trestia de zahăr, cânepa, porumbul și bambusul pentru a crea alternative biodegradabile la produsele tipice de unică folosință disponibile în prezent.

Ce face ca aceste produse să fie biodegradabile?

Produsele Forte Tattoo Tech sunt fabricate din fibre vegetale care se descompun în mod natural și se întorc în mod durabil pe pământ.

Sunt aceste materiale sigure și igienice pentru tatuare?

Da, de fapt, produsele noastre sunt extrem de similare cu produsele pe care le utilizați în prezent. Sunt fabricate doar din materiale durabile și ecologice.

Ce produse sperați să introduceți în viitor și cum veți face acest lucru?

Ne propunem să producem o alternativă benefică pentru mediu la aproape toate produsele pentru tatuaje de pe piață. În prezent lucrăm la introducerea unui prosop de hârtie durabil din bambus, care este atât de durabil, încât de fapt vă ajută să reduceți cantitatea pe care o utilizați în fiecare sesiune.

În afară de propriile rețele sociale, cum intenționați să faceți cunoscut produsele dvs.?

Formate media de acest gen sunt modalități excelente de a ajunge la un public mai mare și de a face cunoscută tendința în creștere a tatuajului conștient. De asemenea, vom participa la mai multe convenții și vom face ceea ce oferim cât mai accesibil și accesibil posibil.

În afară de produsele dvs., cum ar mai putea lucra artiștii și entuziaștii tatuatori pentru a fi mai sustenabili?

Puteți lua întotdeauna în considerare obținerea de tuburi de oțel, mâner etc. care pot fi autoclavizate. Procedurile și protocoalele tradiționale de tatuare sunt mijloace eficiente pentru a oferi o experiență de tatuaj sterilă și ecologică odată combinată cu instrumentele noastre suplimentare.