În timp ce putem'Bătând hârtie și pânză pentru a oferi artiștilor o suprafață pe care să creeze artă de secole, trebuie să renunțăm la materialele neconvenționale. Noi'Am văzut o mulțime de opere de artă uimitoare care utilizează unele dintre cele mai neconvenționale materiale imaginabile, de la felii de pâine prăjită la vârfuri de creion până la coji de arahide. La urma urmei, asta este Inked și ce'Este mai neconvențional, neiertător și imprevizibil decât pielea umană? Ei bine, poate că penele sculptate manual pot face un tatuaj în acest departament.

Artistul Chris Maynard creează sculpturi uimitoare folosind pene ca mediu principal. Potrivit postării sale de pe blog Panda plictisit, Maynard folosește pene pentru a reprezenta temele de zbor și transformare, creând fiecare piesă folosind "foarfece, pensă și bisturiu pentru chirurgia ochilor pentru a sculpta penele."

Mulți dintre Maynard'Piesele se leagă direct înapoi la pană'Sursa și creează păsări de diferite dimensiuni, de la mici la practic microscopice, folosind pene'Fibrele delicate. Unul dintre cele mai comune modele sale imită o pasăre la suprafața apei, folosind două pene pentru a crea iluzia unei reflexii.

Uită-te la câteva dintre Maynard'Cele mai complicate, delicate și încântătoare creații din galeria de mai jos. Apoi anunțați-ne dacă creațiile sale realizate cu grijă v-au dat pielea de găină sau v-au zdrobit penele în secțiunea de comentarii de pe social media.