Ce anume îți imaginezi când te gândești la urși? 

Aceasta'Este o întrebare interesantă, deoarece felul în care oamenii au interacționat cu urșii de-a lungul anilor, în special prin lentila copiilor'Media, ne-a oferit o viziune contradictorie asupra animalului. Pe de o parte, credem că sunt niște bile fuzz prostești și adorabile datorită ursului de pluș, Winnie the Pooh și Un urs. Pe de altă parte, sunt brutal eficient ucigași că ar trebui să ne temem de fiecare dată când pășim în pădure. 

Care reprezentare este mai potrivită? Ei bine, urăsc să le spun tuturor acelor fani ai aspectului drăguț al lucrurilor, dar grăsimea care-și prinde capul într-o oală cu miere nu este't norma. Urșii sunt animale sălbatice care se întâmplă să aibă gheare enorme, dinți ascuțiți ca brici și fălci imens de puternice. Ele pot fi foarte blânde și, în cea mai mare parte, vor să rămână singure. Înțeles urși aren'O să vină după tine, dar dacă îi iriti, ei absolut îți vor strica rahatul. 

Această parte vicioasă a ursului este cea care, de obicei, își face drum în tatuaje. Acesta tinde să fie modul în care aceste lucruri funcționează cu tatuaje, oamenii nu'Nu vreau să-ți faci un tatuaj de panteră adormită, ei vor fii vicios și elegant. În galeria de mai jos, tu'Voi găsi o mulțime de tatuaje de urs diferite. Și, în timp ce majoritatea dintre ei sunt înfricoșători, ocazional Pooh Bear s-a strecurat. Sper să vă bucurați de ele!