Fosta membră a Spice Girls, Victoria Beckham, a fost văzută părăsind magazinul de tatuaje și piercing-uri Love Hate Social Club. În timp ce ea a afișat cu mândrie pe covorul roșu de-a lungul anilor, Beckham și-a petrecut ultimii ani lăsându-și tatuajele. Și, în timp ce o iubim, urâm să vedem cerneala care se duce.

Designerul de modă și cântăreața ar putea fi cunoscute pentru gama sa de tatuaje pe templul care este corpul ei, dar a lucrat din greu pentru a le elimina. Văzută ieșind dintr-un salon de tatuaje din Notting Hill, Londra, INKED a fost încântată de o nouă piesă, când cel mai probabil, ea continua tratamentul cu laser.

O mare parte din Victoria'Arta corporală este un omagiu adus relației sale îndelungate cu David Beckham, care are și multe tatuaje pentru ea.

beckhamV

Pe încheietura stângă a victoriei, îl are pe David'Inițialele „DB”, scrise în script buclat. De asemenea, are pe încheietura mâinii drepte cifrele romane „VIII-V-MMVI”, adică „8 mai 2006." Aceste cifre romane simbolizează data în care Victoria și David și-au reînnoit jurămintele de nuntă.

La vedeta fotbalului și a zecea aniversare de nuntă a Victoriei, ea a primit o zicală ebraică înfiptă la încheietura mâinii "împreună, pentru totdeauna, veșnic. ” De asemenea, are expresia latină „De Integro," adică „din nou de la început”.

La cea de-a șasea aniversare de nuntă, mama a patru copii și-a făcut un tatuaj pe spate care a coborât pe o linie verticală. Deși cerneala nu mai este pe ea, scria „Ani l’dodi li va’ani lo haroeh bashoshanim," ceea ce însemna de fapt „Eu sunt al iubitului meu și iubitul meu este al meu."